Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Étrend-edzés tanács? Többi lent.

Étrend-edzés tanács? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Aki otthon van az ilyen dolgokban csak az olvassa tovább!

[link]

[link]

Ez lennék én aki csak cinkelni akar inkább ne is írjon. 180 cm 94 kg.

Milyen diétát tudtok ajánlani ami a napi minimum szintjén van minden fontosabb vitamint bevinni és egy kicsivel sem többet enni? És milyen mozgás? Futás? És abból is mennyi lenne elég naponta? És kardio mellett lehet izmot is növelni? Például diéta meg napi 1x futás mellett ér valamit ha fekvőzgetek, karhajlítás, hasprés? Rengeteget ledobtam magamról az elmúlt időben és őszintén nem tudom hogyan. Kosarazás mellett kell a futás egyáltalán? És a lefogyás után melyik izomcsoportokra összepontosítsak?

2013. júl. 8. 14:35
 1/2 A kérdező kommentje:
És még a fogyás utáni lógó bőrtől félek, a repedezések nem fognak eltűnni azzal tisztában vagyok :S
2013. júl. 8. 14:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem kell futni, ha jársz sportolni akkor az elég. Számold ki a szintentartáshoz szükséges kalóriákat és egyél 500-zal kevesebbet. Legyen magas a fehérjebeviteled és ügyelj arra hogy beviszed az esszenciális zsírsavakat meg napi 1-2x zöldséget és napi 1-2x gyümölcsöt. Nem Igazan lehet izmot növelni. Ha nem akarsz kondiba eljárni akkor kezdd el a fegyencedzést.
2013. júl. 8. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!