Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Már nem kellhet túl sok,...

Már nem kellhet túl sok, edzés, némi túlsúly tanács kérés?

Figyelt kérdés
185 cm és 80 kg vagyok. 20 Kilót sikerült fogynom, egészséges étkezéssel és némi sporttal. Rubint Réka hasizom gyakorlatait végeztem több min egy hónapig, utána abba hagytam a nyári munkám alatt fizikai munkát végeztem de a súlyom több lett 2 kilóval. Most ha megfeszítem a hasam és minimálisan meg görnyedek a "zsír párna" ami a hasamon van olyan formát vesz fel mint ha kockás lenne a hasam, mit ajánlotok, hogy tényleg az legyen, egyáltalán van-e rá esély, hogy azt látom vagy csak szimplán ilyen formára alakult a hasam, a hasamon van elég sok bőr ami szerencsére vissza huzodott, de kézzel ki tudom feszíteni, viszont azt nem értem, hogy a csont és bőr emberkék-nek akkor miért nincs kockahasuk egyáltalán nekem meg mért látszódik a "zsír alatt" ? Lehet nagyon ostoba dolgokat írok remélem valaki helyre rakja.

2013. szept. 6. 21:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Az a baj a bal térdem rohadtul nincs rendbe és én a hülye fejemmel neki álltam az insanity-nak ami nem éppen volt rá jó hatással. Mert 9 hónapig szedtem a porc erősítőt és nem erőltettem, majd lefonytam és úgy éreztem, hogy most már rendbe van, aztán mégse ...
2013. szept. 6. 21:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Bicajozni lehet, az nem terheli annyira.
2013. szept. 6. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!