Has edzésnek mit válasszak?
Figyelt kérdés
Tavasszal nekiálltam edzeni.2 hónap alatt rengeteget szedtem magamra,ezután abbahagytam,mert egyrészt munkanélküli lettem,másrészt elment a kedvem így edzeni.Azóta tömegre nem estem vissza,,izom méretre csak egy nagyon keveset,viszont a hasam a sok semmit tevésben megnőtt.Nem háj van rajta,mintha a gyomrom nőt volna meg.Nekiálltam megint edzeni.Milyen edzést válasszak hasra hogy a gyomrom kicsit szűküljön vagy milyen szert szedjek mellé?#Has-edzés
2013. szept. 19. 04:53
2/2 anonim válasza:
Hasedzésre hasprés, függeszkedve lábemelés és plank.
De ha mégis zsíros, akkor ez nem elég, nincs helyi zsírégetés. Kell mellé étrend és aerob edzés is. Plusz ugye mindenre kellene edzeni, nem csak hasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!