Este edzés után (lefekvés előtt kb 1 órával) nem hízok el, a ha fehérjét fogyasztok?
a melóm végett most este tudok csak edzeni, eddig délután olyan 2és 4 óra között szoktam.
40-45g fehérjét szoktam utána fogyasztani, és hát azért eléggé szép eredményt el eltudtam érni, (persze sok mindenen múlik)
de ezt az adagot nem szeretném le csökkenteni 178cm magas vagyok 92-95kg között mozgok, csak attól félek ha lefekvés előtt én ezt az adagot megiszom akkor meg be hízok tőle.
valaki esetleg tudna nekem ebben tanácsot adni ?
előre is köszönöm a választ.
nem tudom számít-e valamit, ilyen fehérjém van
és ilyen alkatom (endomorf)
Ne félj ettől, fehérje nálam megy edzés után és lefekvés előtt is, csak akkor már túró formájában. Kell este a fehérje, hogy éjszaka is legyen tápanyagellátás. Ch az nem kell bele.
Hízni akkor fogsz, ha túl nagy a kalória plusz, de ez az egész napi étrenden múlik, nem az esti fehérjén.
utolsó, ha jól elolvasod a így írtam
"fehérjézni"
nem szó szerint értettem, hanem idéző jelbe tettem és a fehérje porra gondoltam.
rendben...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!