Drága kazein helyett olcsó búzafehérje koncentrátum lefekvés előtti időszakra?
Figyelt kérdés
Olvastam,hogy a búzafehérje is lassú felszívódású fehérjék közé tartozik és magas a glutamin tartalma. Szerintetek lefekvés előttre megfelelne ez a fehérje forrás is? Nappalra maradna a tejsavó. A drága kazein helyett kellene valami megoldás. Vagy a tejsavót felszívódását lehetne lassítani tejjel vagy túróval?2012. dec. 25. 11:06
1/6 anonim válasza:
Semmire nem jó a búzafehérje, nem teljes az aminoprofilja + baromi sz@r íze van. Felejtős.
2/6 anonim válasza:
Lefekvés előtt túrót kell fogyasztani, nem tejsavót, az meg nem túl drága szerintem.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor az is jó ha a tejsavóturmixba keverek egy kis turót?
2012. dec. 25. 12:40
4/6 anonim válasza:
Fordítva kell. A túróhoz tegyél egy kis tejsavóproteint ízesítésnek.
A túróban lassú felszívódású kazein van.
5/6 anonim válasza:
A búzafehérje a szója fehérje után az újabb "csapás". Több dizájner gyártó, akik mix proteinjükbe búzát is kevertek, sorra kiveszik. Az íze fertelmesen rossz, az aminoprofilja nem jó, és aki csak teheti gluténmentes dolgokat keres.
6/6 anonim válasza:
teljesen megfelel a búzafehérje lefekvés előtt.
napközbeni fogyasztásra teljesen jó. edzés után természetesen tejsavót igyál! tejsavóból elég napi egy adag edzés után. növényi protein mehet reggel és lefekvés előtt. Én így csinálom és szépen növögetek. ha napi 3 adag tejsavót iszol,nem leszel izmosabb. nem ezen múlik. sokat, egészségesen kajálni, keményen edzeni és eleget pihenni. ezen múlik! kazein vagy búzafehérje mindegy,nem mr. olympia a cél. egyébként 1 adagba 6,5 g glutamin van. ez jól jön lefekvés előtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!