Heti 3x edzek az esti órákban, utána lefekvés előtt javasolt a sovány túró?
Figyelt kérdés
A sovány túró az a félzsíros túró? És mennyit javasolt enni belőle? 250 g-os dobozosat tudok vásárolni, azt mind benyomjam? Köszönöm a korrekt válaszokat!2013. márc. 1. 08:17
1/7 anonim válasza:
ha közvetlen utána mész is aludni akkor sem ártana vmi szénhidrát mert edzés után kiürülnek az izmok glikogén készletei és érdemes visszatölteni
2/7 Dogmatix91 válasza:
A sovány túró általában 20%-os, a félzsíros 25%-os. Én ha este eszem akkor változó mennyit eszem. Ha viszonylag régen ettem előtte akkor a 250g-ot simán megeszem egy kis tejföllel vagy natúr joghurttal összekeverve, ha csak úgy megkívánom este akkor kb a doboz felét szoktam. Edzés után kéne a szénhidrát meg egy tejsavó koncentrátum vagy izolátum. A túró kazeintartalma amúgy se olyan eget rengetően magas, mint ahogy sokan hiszik, ráadásul nagyon lassan szívódik fel, ezért edzés után hiba lenne túróval fedezni a szükséges fehérjét.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mellé szénhidrátnak mit javasolnátok?
2013. márc. 1. 09:16
4/7 Dogmatix91 válasza:
SuperCarbFast-ot vagy ha sok a pénzed akkor vitargo-t. Szőlőcukrot én nem ajánlom, de sokan azt tesznek a turmixba.
5/7 A kérdező kommentje:
csak kajára gondolok, sajnos nincs sok pénzem :(
2013. márc. 1. 21:03
6/7 anonim válasza:
Szerintem vegyél szőlő cukrot ..én is azt tolom mellé..edzés után a fehérje turmixba 30grammot....
7/7 Dogmatix91 válasza:
a CarbF kilója nincs 2000Ft. A szőlőcukor olcsóbb megoldás, de én ellenzem. Nekem sincs sok pénzem, diák vagyok, de mindig összekapirgálom a szükséges pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!