Igaz az, hogy ha lefekvés előtt iszol egy kupica házipálinkát, és utána jól betakarózol, akkor az segít a megfázás leküzdésében?
Én inkább mézes teát javasolnék, citrommal.
vagy Neocitrant....
:)
Szia!
Édesapán forralt bort ivott megfázásra, utána befeküdt a takaró alá, jól kiizzadta a bacikat, és másnapra semmi baja nem volt. :-)
Én torokfájásra egy kis jagert szoktam meginni, meg egy kis csokit majszolok hozzá, az is jót tesz. :-)
Persze az alkoholista lexikon szerint ez a tuti!!! Szerintem ez egy nagyon buta marhaság, tipikus buta magyar paraszt gondolkodás...
Először is nagy dózisú vitaminfogyasztás amit szottyat gyümölcsel nem tudsz bíztosítani, tehát napi 3000-10000mg c-vitamin és minimum egy multipro csomag. De ha már komoly a betegség akkor bizony antibiotikum!
Ez pedig a gyógyszerész lexikon szerinti... :-)
Vegyél minél drágább gyógyszereket, étrendkiegészítőket, hogy legalább a gyógyszergyárak jól legyenek. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!