Igaz az, hogy ha lefekvés előtt iszol egy kupica házipálinkát, és utána jól betakarózol, akkor az segít a megfázás leküzdésében?
Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 20:19
11/16 anonim válasza:
A 9-es számú hozzászólónak: a C-vitamin dózissal és használatával teljesen egyetértek, viszont a többivel nem.
Sosem veszek gyógyszereket, vitaminból is csak a C-t.
Megpróbálom a vitaminokat a természetes formájukban magamhoz venni, mint pl paprika, savanyú káposzta stb.
12/16 anonim válasza:
Na akkor felejtsétek el jól a neocitrant meg az antibiotikumot. Semmi értelme nincs, csak egy plusz kemikália, ami a szervezet helyett álítja helyre a rendet, így az immunrendszerünk nem lesz edzett, hossztávon használhatatlan lesz. A test számára elfogadható dózisú antibiotikumra meg a legtöbb baci már a 60as évek óta rezisztens, annyit használták minden betegségre. Egy köhögés és antibiotikum, persze, hogy manapság egyre kevésbé használható hatékonyan. Minél kevesebbet szedjetek belőle. Egy köhögésre semmi nem kell. Hosszú távú száraz, vagy bármilyen időtartamú produktív (nyákkal, köpettel járó) köhögésre lehet inni egy kupicát, ugyanis az alkohol, mint tudjuk fertőtlenít. Persze nem kell túlzásba vinni, de ha 4-5 napig beteg vagy és esténként beversz egy kupicával nem leszel alkoholista, viszont letakarítja szépen a torkodat. Emellett napközben fokhagyma, méz (teában érdemes 40 fok körül), ugyanis a mézben H2O2 felszabadító enzimek vannak és az enzimek 40 fok körül működnek a leghatékonyabban.
13/16 anonim válasza:
Ja még annyit, a H2O2 ugyanolyan sejtméreg, mint az alkohol, ezért az is fertőtlenít, csak a mézben kevesebb van és még vezetni is lehet vele. Nem könnyű túladagolni :D
14/16 anonim válasza:
Én egyszer próbáltam ki. Nem akartam kihagyni egy éjszakai műszakot. Magas lázam volt, rosszul voltam...Pálinkával kibírtam az éjszakát egészen jól. De meg nem gyógyított, másnap muszáj volt gyógyszerhez is nyúlnom...
15/16 MrPifta válasza:
Ha pálinkát iszol, nem csak akkor izzadsz, ha náthás vagy. A pálinkától mindig jobban izzadsz. Ezért segít. A forró tea is jó, de az nem hat olyan sokáig
16/16 anonim válasza:
Ajánlom az egy-két kupica pálinkát! Mindenképpen fogyassz hozzá min egy liter egyéb folyadékot, pl. teát! Takarózz be, izzadj! A pálinka csillapítja a köhögést, rövid távon segít az elalvásban, nyugtat. Fertőtleníti a torkodat. C vitamint az emberek többsége naponta többet fogyaszt mint kellene, de erről nem tudnak. Az üdítőkben és a legtöbb tartós élelmiszerben bőségesen megtalálható, úgyhogy nem ajánlom a folyamatos, túlzott bevitelét, a D vitamint viszont kaphatsz be egy két szemet a szervezeted regenerálódásához - a legújabb kutatások legalábbis ezt javasolják. Fontos hogy ne túlozd el a pálinkabevitelt, mert fordított hatást érsz el. Ha hiszel benne hogy ez segít, akkor félig már meg is gyógyultál. A pálinka másik jó tulajdonsága a rossz közérzet és a szorongás elleni pozitív hatás. Ezzel is sokat lendít az állapotodon. Figyelem! A teát, és a pálinkát is csak étkezés után ajánlott fogyasztani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!