Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti kb mennyi ideig szoktatok...

Ti kb mennyi ideig szoktatok tömeget növelni?

Figyelt kérdés

2013. szept. 15. 00:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Egész nap az irodában. Sajnos.
2013. szept. 15. 00:22
 2/6 A kérdező kommentje:

Jo volt:D De észre vehetted volna hogy a testépités témakörbe raktam ki a kérdést.

Változtass az étrendeden és sportolj a munka mellet azért még tudsz napi 30 percet sportolni.

2013. szept. 15. 00:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem tömegelsz minimum 8 hónap-1 évig akkor nincs sok értelme. Vagy vannak örök tömegelők is, akik tudnak várni és havonta max 1 kg-ot szednek fel, de inkàbb felet. Ez kb mind izom így nem is kell szàlkàsítaniuk.
2013. szept. 15. 01:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincs kőbe vésett időtartam. Addig tömegelünk, míg nincs elég izom és míg nem jött fel sok zsír. Ennyi. Mindent eldönt a tükör és a mérleg. Ha nagyon bezsírosodsz, akkor szálkásítasz, ha még nincs sok zsír, de még izom sem, akkor tömegelsz. Én egyébként évi kétszer azért valamennyire leszálkásítok, de ez egyéni, mások máshogy teszik.
2013. szept. 15. 07:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Én kb fél évet szoktam tömegelni, utána diéta. Ennek a fő oka, hogy ritkán jön össze a havi max 1-2 kg növekedés.
2013. szept. 15. 09:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Én meg örökké tömegelni fogok :D
2013. szept. 15. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!