Egy kicsit több mint 1 hónapja fegyencezem. (nem a könyv lépései szerint mert tömeget növelni szeretnék ami eddig jól megy :D 1 hónap-kb 1cm karnövelés volt) Tudnátok e segíteni a koleszos edzéstervemnél? (többi lent)
Eddig fanatikus módon szinte mindennap csináltam a húzódzkodásokat és fekvőket. Fekvőből emelt lábbal, húzódzkodásokból meg a 2. lépést kicsit nehezebben magasabban lévő lábbal. Szeretném folytatni a koleszban és arra vagyok kíváncsi hogy ez az edzésterv jó-e izom tömegnövelésre.
Vasárnap
Fél húzódzkodás: 3x5-6
Emelt lábas fekvő 3x10-15
Lábemelés: 3x10-15
Kedd:
Emelt lábas fekvő:3x10-15
Lábemelés:3x10-15
Börtön tricepsz:3x15
Csütörtök
Emelt lábas fekvő:3x10-15
Lábemelés:3x10-15
Guggolás: könyv szerint lépésről lépésre
edzés előtt semmi kaja utána pedig töméntelen fehérje és 100-120 gramm szénhidrát (szerek, és kiegészítők nélkül csak tejtermékek húsok, barna kenyér, gyümölcsök)
Ha valami nem jó benne kérlek szóljatok és javítsatok a hülyeségemen légyszíves. Tippeknek és egyebeknek is nagyon örülnék. Köszönöm! (húzódzkodni csak itthon tudok azaz péntek este és a szombat, vasárnap)
Remélem ezeket a sorokat te is olvasod Montez és tudsz tanácsokat írni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én kicsit több mint 2 éve fegyencezem.
1,szerintem ha tömegnövelés a cél,akkor ne edz egy gyakorlatot heti 3x,csak max 2x és ez is olyan felosztásban legyen,hogy egyik nap max. erő nap, a másik pedig ismétlésszám gyűjtögető nap.pl:
-max erő:húzódzkodás +5 kg-mal 3x3-5 ism.
-ism. szám. gy.:húzódzkodás valahány széria és max ismétlések pl:25 ismétlés az edzéscél,akkor 7x5,5,5,4,4,2,1
2,nekem az a véleményem(nem kötelező megfogadni),hogy a jó magaviselettel jobban járnál,csak a 2x nekem kevés volt és én mindig 3-5x-val edzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!