Oldalemelés 2 egykezes súlyzóval. Valóban nem kellenek hozzá nagy súlyok?
Figyelt kérdés
Tehát arra gondolok, hogy egy kezdőnek aki még nem edzette ki a vállait rendesen valóban elég az 5-6 kiló? O.o Sok helyen olvasom itt, hogy a barbi súlyoktól nem lehet fejlődni, viszont egy edző mondta nekem, hogy bizonyos izomcsoporthoz nem kellenek túl nagy súlyok.#dsgdfhfd
2013. szept. 14. 12:48
11/16 anonim válasza:
Lehet hülye kérdés, de!
Teremben láttam, h a legtöbb ember úgy csinálja, h bicpeszből rántja fel(nekem úgy tűnik)
Én viszont úgy, mint amikor idetlenkedik az ember és utánozza a tyúkot, csak lassabban meg súllyal.
Úgy szabályos?
12/16 Osynho válasza:
Egyik sem az. A felsőtest nem mozoghat.
13/16 anonim válasza:
Nem mozog a felsőtestem.
A karom derékszögben, felső állásban mintha motort vezetnék.
Aztán leengedem és vissza.
14/16 anonim válasza:
Hivatalosan a könyöknek mindig magasabban kell lennie mint a súlyzónak, és a váll vonalánál magsabbra nem emeljük a súlyt, plusz figyelünk a lassú emelésre, és leengedésre.
15/16 anonim válasza:
Ezt értem, épp ezért nekem a tyúk jut róla eszembe:D
16/16 anonim válasza:
Motoros oldalemelősnek: http://www.youtube.com/watch?v=t1X_0tjxLLs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!