Edzés előtt 1,5 órával ettem 6 db tojást, és 100 g rizst hozzá zöldséget, elég ez?
Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 16:44
11/21 anonim válasza:
en edzes elott 1.5 oraval sem vagnek be 6 tojast es a tobbit, de persze en nem ertek hozza mint kisgyerek, csak Europa bajnok helyezettekkel edzettem anno.
12/21 anonim válasza:
Ritkán szólok hozzá, csak röhögni szoktam a sok okoskodó sufni testépítő hsz-en, de most megteszem.
Montez, nem tudom melyik PROFI eszi ezt meg edzés előtt 1.5 órával, de te biztos jobban vágod.
Ezt még akkor sem tolja be 1 profi testépítő sem amikor épp nem versenyre készül, 6 tojás meg mellé a többi azért az nem épp egy lightos edzés előtti menü.
Digónál a pont.
13/21 anonim válasza:
Én mondjuk simán megeszem, csak nem megy bele 6 sárgája.
De azzal sem lenne nagy baj. Másfél óra alatt ez bőven megemésztődik. Ez tömegelésnél szinte nulla kaja, hacsak nem vagy 40 kilós te is mint a másik kisgyerek. Digóka más is edzett profikkal nem csak te. 28 éve edzem , talán kicsit több teremben megfordultam, mint te és több tapasztalatom van.
14/21 anonim válasza:
ja és e=mc2, jobb is hogy ritkán szól hozzá, ennyi ésszel tényleg ne is tedd, köszi.:)
15/21 SSanchez válasza:
e=hülyevagyokinkábbnemszóloktöbbetatémához figyelj egy kicsit én megsúgom szálkásításnál csak csirkéből 250 g-ot toltam le edzés előtt, akkor most hasonlítsd össze a 6 tojással. 1,5 óra alatt egy tehenet is meglehet emészteni, Digó te meg csak egyed a müzliszeleteket te majomgyerek, oszd már meg velem mi jó abba a hörcsöglecsóban?
16/21 anonim válasza:
Ez mindenkinél más.Én pl. ha ezt enném 1.5 órával edzés előtt biztos szarul lennék közben.Én max gyümölcsöt szoktam enni előtte.
17/21 SSanchez válasza:
Én van amikor kajálás után 45 perccel edzek, időhiány miatt, bekajálva hasazok, akkor sem jön vissza, ez teljesen egyénfüggő de ezeknek a jó madaraknak közléskényszerük van.
18/21 anonim válasza:
Edzés előtt kb másfél órával teljes étkezés kell. Ch és fehérje is, nem elég a gyümölcs.
19/21 anonim válasza:
Edzés előtt 1 órával szoktam gyümölcsöt enni vagy éhgyomorral edzek.Mivel reggel nincs sok időm :)
20/21 kakao01 válasza:
Egyébkánt én a tojással úgy vagyok, hogy kajálás után egy órával olyan mintha nem is ettem volna semmit és 300g a minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!