Edzés előtt 1,5 órával ettem 6 db tojást, és 100 g rizst hozzá zöldséget, elég ez?
Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 16:44
1/21 anonim válasza:
igen ez most elég edzés elé, de az egész napi étrend számít.:)
2/21 anonim válasza:
Edzés előtt? Edzés előtt max pár műzliszeletet egyél, ez túl sok. Az emésztésnél a gyomor dolgozik, vért von el az izmoktól amire szükséged lenne hogy a maximumot hozd ki magadból.
Egyél edzés után.
3/21 anonim válasza:
digo, olvass már kicsit! Edzés előtt ette másfél órával bakker! Nem közvetlenül előtte!!
4/21 anonim válasza:
Ja, mert szerinted ezt a cuccot 10 perc alatt meg is emészted?
5/21 anonim válasza:
másfél óra alatt meg. milyen tízperc kisgyerek?
6/21 kakao01 válasza:
Montezbácsi mostanában nagyon bekeményítettél :P
Amúgy nekem az sem jelent gondot ha súlyzós edzés előtt 1 órával kajálok.
7/21 anonim válasza:
Digo amúgy jó arc, most kicsit félre értette a helyzetet :)
8/21 anonim válasza:
nem keményítettem be, csak nem szeretem, ha baromságokat írkálnak hozzá nem értők!
9/21 anonim válasza:
a tojás és a rizs is gyorsan emészthető. Az adag meg nem sok amit ettél kérdező. Másfél óra elég rá. Aki meg mást gondol az menjen a kiskegyedre vagy a feminára okoskodni.
Ez itt a testépítés kategória!
10/21 anonim válasza:
"Aki meg mást gondol az menjen a kiskegyedre vagy a feminára okoskodni. "
Ez jó volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!