StillMass fehérjét honnan lehet rendelni?
hu.stillmass.eu
muscleteam.hu
Én az első linkről rendeltem egy hete, meg is jött, minden tök jó, csak kifelejtették az adagolókanalat a csomagból..
A Muscleteam már nem forgalmazza a Still termékeket. A naygobb termékpalettás Myprtoeint választotta helyettük. Sok termék olcsóbb ráadásul, mint a Still hasonló tarméke.
A still-ből nem kifelejtették az adagolókanalat, hanem ők eleve bele sem teszik. Náluk a termékek adagolókanalak nélküliek.
Ajánlom figyelmedbe még az MHN termékeket. Ugyan nem sok fajta, de amit csinálnak, az kategóriájában KIVÁLÓ!
34 fajta protein, és ezen bellül több fajta kiszerelés, és íz EZ A MYPROTEIN termékpalettája.
Hogyan akarod ezt összehasonlítani a Stillel?!?! Ott talán van 5-6 fajta protein!!!
"...Itt a myproteinen csak annyi a különbség, hogy több fajta kombináció van ami felesleges. "
Felesleges??!!? Ez annak a cégnek érvelés, aki ezt a színvonalat nem tudja adni!
"...Mert azokat nem sokan veszik. Kell előtte felmérés, hogy mit visznek jobban. Stillmassnál gondolom felmérték a dolgokat. "
Biztosan felmérték, mert évek óta ennyi illetve bővűl.
"... Áltaában úgyis mindenki a csoki vagy vanília ízeket viszik. Still meg más gyártó is csinálhatna 60 fajta ombinációt, de minek!? Sima fehérjét viszik, izolátum, kazein meg hidrokat....."
Érdekes, még is a nagy nevű BSN kettő azaz kettő fajta proteinnel, a másik nagy nevű musclemeds egy azaz egy carnivor beef-fel jeleskedik....
Meg stillnél 16 fajta van. Szerintem elég az!
Hát ha ebbe ezt is beleszámoljuk??
EXCELENT WHEY
Összetétel-vanília: Tejsavófehérje koncentrátum WPC 80, zsírszegény tejpor, természetes aroma, ízesítőszer szukralóza Pure Sucra
ZSÍRSZEGÉNY TEjpor
igen ez nem semmi ;-)
WPC 80 + tejpor.....hány %-os az a fehérje? 70%!!! Akkor számold ki mennyi benne a tejpor!
WPC80...80% fehérjetartalom
tejpor....34% fehérjetartalom
BSN meg ilyeneket ne keverjünk ide. Mit gondolsz mennyi a VÁM + adó ezekre a termékekre? Még így is azokat a fehérjéket elég olcsón adják. Gyanúsak nekem azok a USA gyártók akiknek a fehérjéi itt vannak a pulton.
Myproteinnel semmi gondom nincs. Angolok onnét van az alapanyag.
Stillnek az alapanyagai Franciaország, anglia, csehország.
Azért vásárolok stilltól mert olcsóbbak és van vásárlói kártya.-8% kedvezményt kapok sőt ha bizonyos összeg felett vagyok postaköltség sincs. Ja és minden rendelésnél kapok mintákat is.
Szóval ezért vagyok a still mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!