Iskolás vagyok igy nem tudok elég kalóriát és fehérjét bevinni! Elég ha 50kg-san 1500kcal-t és 80-90 gramm fehérjét eszem ezzel lehet fejlödni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 18:17
1/11 anonim válasza:
Én is suliba járok, van hogy 9 órám van, de mégis megvan a napi kajám! Csak akarat kérdése, nincsenek kifogások
2/11 anonim válasza:
Persze a fizika törvényei veled kivételt tesznek mert sulis vagy. Olyan egyszeru kaloriakat bevinni. Ne ragaszkodj annyira a tiszta kajahoz es meg is van. Egyel meg egy kakaos csigat minden nap es maris 300-500-at hozzaadtal. Jobban fogsz fejlodni mintha tisztan kajalnal de nem eleget. De ha mindenarob tisztan akarsz akkor fogj egy felespoharat és önts ki bele 30 g olivaolajat majd azt hajtsd le. Ezzel megettél majdnem 300 kaloriat ugyhogy nem is erzed
3/11 A kérdező kommentje:
jó de nem válaszóltál a kérdésre
2013. szept. 12. 18:23
4/11 A kérdező kommentje:
értem tehát ha nem tudok eleget bevinni egyek valami hülyeséget és jobban fejlödök?
2013. szept. 12. 18:25
5/11 anonim válasza:
Ha azzal kaloriapluszba kerulsz akkor igen mert ez az alapja a tomgnovekedeshez. A kaja minosege masodrangu ha a kaloriaplusz nincs meg a tömeged nem fogod növelni.
6/11 A kérdező kommentje:
értem de akkor még egy kérdés tegyük fel hogy van valaki aki elkezd gyúrni de nincs étrendje se semmi mégis fejlödik (volt ilyen környezetemben)hogy tud akkor fejlödni ha nincs is kalória pluszban
2013. szept. 12. 18:31
7/11 anonim válasza:
Ugy hogy kaloriapluszban van. A tömeged csak ugy nö. Az elso honapokban meg lehet hogy no az izmod es kozbe megy le azsir. Amugy te mellette vagy egesz nap es szamolod hogy mennyi kaloriat visz be vagy honnan tudod hogy nincs kaloriapluszban
8/11 A kérdező kommentje:
hát a tesómnak is volt ilyen és azért azt csak látom hogy ő mit eszik
2013. szept. 12. 18:52
9/11 anonim válasza:
és ki is számolod hogy az pontosan hány kalória? egyébként az hogy izmososdik az elején az nem feltétlenuk jár tömegnövekedessel. google-ba: kezdő effektus
10/11 anonim válasza:
Tömegnövelésnél egy 50kg-os embernek kb 100g fehérjét kell bevinni és azért a 80-90g elég közel van ahhoz, szóval azzal lehetne fejlődni. De viszont azt nem írtad, hogy mennyi szénhidrátot viszel be. Nem tudom milyen a testalkatod, de alap esetben 5g/tskg ch kell a fejlődéshez. Egy ektomorf testalkatú embernek még lehet, hogy ez is kevés. Ott lehet nem is indul meg a fejlődés 5g-tól. Lehet, hogy 7g-nál indul meg a fejlődés és azért egy vékony embernek elég nehéz legyűrnie ennyi kaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!