Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Honnan tudom eldönteni, hogy...

Honnan tudom eldönteni, hogy tömegnövelésre vagy zsírvesztésre törekedjek?

Figyelt kérdés

Már kb másfél éve edzek,életmódváltásommal járt együt. A chips-kóla kombináció meg tette a hatását, és emiatt teljesen megváltoztattam étrendemet, elkezdtem arobozni, sulyzos edzeni heti 3X mindkettőt. Lényeg a lényeg, átlagos izomzatom van, és van rajtam még zsír is. (én 5-6kg-ra tippelem, de nnem tudom pontosan)

Hogyan tudnám ezt pontosan megítélni?

Mi alapján döntsek a fent említett kérdésben?

Előre is köszönöm!

2013. szept. 12. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű: ha jónak látod magad, akkor tömegelj, ha úgy látod zsírt kell leadnod szálkásíts. Ezt más nem tudja megmondani neked.
2013. szept. 12. 21:16
 2/7 A kérdező kommentje:

Ez logikus. Csak attol félek, ha elkezdek diétázni, valamennyi izom akkor is megy le, ha mindent jol csinálok. Egyszer már jártam úgy, hogy belekezdtem a diétába, de olyan szinten el kezdett fogyni az izmom, hogy utána rosszabb lett a helyzet mint volt..pocak megmaradt, felsőtest 0:D

Ezért félek belevágni, viszont régi vágyam, hogy ledolgozzam a felesleget:s

2013. szept. 12. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
csináld jól a diétát.
2013. szept. 12. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Mégis milyen volt az a diéta?

Arra tippelnék, hogy nem volt benne elég fehérje, eltaláltam?

Vagy túl hamar kezdtél diétázni, ez is lehet.

2013. szept. 12. 21:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Van rá esély. Sőt..

Átlapozom ujra a sárga kapszulát aztán belevágok a diétába:)

Köszönöm a válaszokat!

2013. szept. 12. 21:32
 6/7 Osynho ***** válasza:
Na, az egy jó ötlet! Mármint a sárga kapszula. Én a helyedben még tömegelnék (ha csak pár kg van rajtad). Ennek több oka is van. Nagyobb izomtömegből marad is valami, ha lepucolod a zsírt, másrészt nagyobb izomtömeggel könnyebb leszálkásítani, mivel sokkal több energiát éget el. És tél jön, lehet mackósodni! :D
2013. szept. 12. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha csak kb 5kg zsír van és izom nem sok, akkor inkább tömegelj pontos étrenddel, hogy ne sok zsír jöjjön. Majd ha lesz elég izom, akkor szálkásítasz.
2013. szept. 13. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!