Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek hogyan kéne...

Szerintetek hogyan kéne kezdenem a kondizást? Én először tömegnövelésre gondoltam aztán később szálkásítás.

Figyelt kérdés

Lehetséges az hogy először tömegnöveléssel növeljem az izmokat és aztán szálkásítani.Nem tudom a szálkásítás mennyire növeli az izmokat és az erőt.De ha ez segít egy Scott Adkins éle testalkat lenne a cél.Azaz azt se akarom hogy pl. akkora karjaim legyenek hogy tapsolni se tudjak.Edzés mellett küzdő sportot is elakarok kezdeni.Úgy gondolom az pont az az alkat ami se nem túl nagy de nem is vagyok vézna... És még annyi hogy ha ezekkel nem lehet hasonló testalkatot elérni akkor hogyan kezdjek neki.

183-190cm között vagyok.

67-70 kiló között.Zsír/háj nem sok található rajtam egyedül a hasamon de annyi kell is szerintem.

2013. júl. 2. 20:49
 1/5 poiu ***** válasza:
Kezd az edzést, de durván, oszt meglátod. A magasságod tényleg 7 centit ugrál naponta?
2013. júl. 2. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:
ilyen adatok alapján tömegelned kéne, de ha képet tennél, jobb lenne.
2013. júl. 2. 21:20
 3/5 A kérdező kommentje:

Elnézést! Elfelejtettem odaírni hogy kb183-190cm között van a magasságom.Amikor utoljára mértem 183 voltam.

Most ezt a képet tudtam de pénteken tudok csinálni ha megmondjátok hogy pontosan milyet! És köszönöm a válaszokat!

[link]

2013. júl. 2. 22:35
 4/5 poiu ***** válasza:
A kép alapján is azt javaslom, hogy kezdd el a gyúrást, egyél rendesen (fehérje) és látni fogod, mire van szükséged. Teljesen jó az alkatod, a helyedben nem törekednék profi izomzatra, neked tökéletes lesz a szálkás erősödés.
2013. júl. 3. 08:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké köszi szépen a válaszokat! Nagy izmokat nem is akarok,inkább erősödni.A szükséges tápanyagot azt mindenképp megpróbálom bevinni.Szerintetek étrendet csináljak?
2013. júl. 4. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!