Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit ehetek és mit nem?

Mit ehetek és mit nem?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy miket ehetek hogyha szálkás testet akarok? Edzésem van csak azt nem tudom mit ehetek és mit nem. Írjatok 1-2 példát arra, hogy mit ehetnék reggelire ebédre és vacsorára. Előre is kösz :D

2013. jún. 25. 00:58
 1/3 anonim válasza:
26%
Nekem báttyám csinálta ezt, ő ilyen shake-eket ivott , tojást evett vacsorára, ebédre csirkemellet , reggelire pedig müzlit, ja és reggeli után 10 km-t futott 1 hónap kellett, és olyan szálkás teste lett hogy leesett az állam még nekem is ( plusz még azt hiszem koplalt )
2013. jún. 25. 01:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Felejtse már el mindeni a koplalást!!!

Ha koplalt, keveset evett, akkor mondjuk leadott 20 kilót, abból valószínűleg a fele izomból ment. Úgy kell beállítani az étrendet, hogy heti 1 kiló köröl menjen le + kell aerob edzés (futás nem valószínű hogy meg fog felelni, kivéve ha tudsz úgy futni, hogy 130 körül tartod a pulzusod). Az aerob nekem általában gyors séta vagy kocogás.

Kaják amiket ehetsz és nem ehetsz? Passz. Nekem (már jó ideje) csirkemell vagy comb és barna rizs alkotja az étrendemet. Változatos kaja sokkal többe kerülne, így jön ki a legolcsóbbra és 100% hogy működik, már ha betartja az ember.

2013. jún. 25. 05:42
 3/3 anonim ***** válasza:

szerezz be egy glikémiás táblázatot, azon ami a magas oszlopban van azt felejtsd el, ami a közepesben, azt 4 után már ne edd, ami alacsony, azt eheted akármikor.

Ezenkívül 1-1.5 gramm* testsúly szénhidrát és 1-3 gramm* testsúly fehérje(izomzatfüggõ), minimális zsír, lehetõleg az is omega 3-6-9 legyen. napi 5-6 étkezésre bontva.

2013. jún. 25. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!