Kérdésem az lehne, hogy 53 kg vagyok szeretnék szälkäsitani. Mikor mit, és mennyit ehetek?
Milyen magas vagy? Hogyan étkezel? és kb. hogyan edzel?
Nem az étrendedet, és azt edzés tervedet akarom lenyúlni, csak jó lenne tudom, hogy mit csináltál eddig.
Legalább csak nagy vonalakban, a lényegét írd le.
Szoval, 53 kg vagyok most, 166cm, ès 38 èves läny :-)
decemberben kicsit magamra szedtem ès 56 kg lettem, nagyon nem tetszett ès mivel vilägèletemben sportoltam januärtol elkezdtem odafigyelni a napi ètkezèseimre. nagyon nagy hatäsa lett hetek honapok alatt. azonnal peregtek a kilok het 1 kg ment le. az izmok szèpen elkezdtek lätszani:-) fehèrje, glutamin, amino is lett. 51 kg lettem, hat honapja figyelek, kemènyen edzek heti 4x, abba hagytam a Gardist mert atz mondtäk az okosok az izmokra rossz hatässal van. Szoval heti 4 edzés pl. 1. nap hät -tricepsz,2.nap lab-popsi, has,3.nap. mell bicepsz 4.nap väll vädli. E"tkezès pl. reggel 7 fehèrje, 10-kor pufirizs-felvägott -zöldsèg, 12-13-kor edzès, utäna fehèrje 14-kor ebèd, 17-kor mèg egy ebèd, este turo mandula. Valami ilyesmi:-) 6 honapja csinälom az izmok megnöttek, erös lettem, de mèg elèg fedett vagyok zsirral. Lehrt èn akarok tul sokat ès gyorsan. Ezèrt döntöttem ugy hogy szälkäsitanèk, hätha jobban èreznèm magam a börömben:-) Hol talälok ilyen ètrendet, szämitäst, vagy ha ti tudjätok mikor mit lehet enni segitsetek lègyszi. Köööösziiii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!