Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Erről az edzéstervről mi a...

Erről az edzéstervről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Bicepsz: 50-50 karhajlítás 5.5 kg val.

Mellizom: vízszintes padon tárogatás enyhén hajlított karral leengedve a karokat párhuzamosig a talajjal, majd mellkas előtt a két súlyzót majdnem összeérintve 4.5 kg-val.

Felülés: ferde padon 60 db.

Tricepsz: tolódzkodás vízszintes padon 30 db.

Váll: 4.5 kg-val törzs mellől vízszintesig emelés oldalra enyhén hajlított karral karonként 5x10 db, majd ugyanez csak előre emeléssel.

Ez lenne egy kör. Általában 2-3-at szoktam csinálni.

Leszólásokra nem vagyok kíváncsi, de építő jellegű kritikát hozzáértő felhasználóktól szívesen elfogadok legyen az bármi.

2013. szept. 7. 22:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy a fentebb írt darabszám egy egy izomra sok vagy kevés egy edzés keretén belül.
2013. szept. 7. 23:08
 12/16 anonim ***** válasza:

és a cél mi? izomtömegnövelés? Kicsi a súly,nagy az ismétlésszám.

Csináld a fegyencedzést inkább,érdemesebb.

2013. szept. 7. 23:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen, izmosodni akarok. Szóval ha növelném a súlyt akkor elég lenne kevesebb darabszám is a gyakorlatokból?
2013. szept. 7. 23:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Ahogy most csinálod,annak semmi értelme. 50? Jééézus....

Akkora súly kell amivel nem tudsz több mint 10-12 ismétlést csinálni. Legyen pl 3x10 vagy 4x8 ismétlés.

Variáld.

Minden izomcsoportra eddz!

Az emlitett oldal olvasgatására tett javaslat még mindig aktuális.

2013. szept. 7. 23:19
 15/16 A kérdező kommentje:

Ezek után fogom olvasgatni csak azt hittem hogy ekkora darabszámokkal ilyen kis súlyok mellett, is érhető el izomtömeg növekedés. Porcoknak, izületeknek nem árt a súlyzós edzés vagy kéne szedni valami vitamint?

Illetve mint lentebb is írtam nem tehetem meg hogy 5-6 fajta étrendkiegészítőt vegyek, max 1-2 tudnék megvenni. Mit lenne a legérdemesebb?

2013. szept. 7. 23:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Kis súlyokkal és magas ismétlésszámmal nem tudsz normálisan mikroszakadásokat okozni, ami az izomnövekedéshez elengedhetetlen.

Porcoknak, izületeknek az állás és a fekvés is árt. Ők ilyenek. :D Minden mozgással terheled őket.

Izületvédőt mindenképp érdemes használni, az mindig jó.

http://www.youtube.com/watch?v=2z-eAEiZ5n8

2013. szept. 7. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!