Erről az edzéstervről mi a véleményetek?
Bicepsz: 50-50 karhajlítás 5.5 kg val.
Mellizom: vízszintes padon tárogatás enyhén hajlított karral leengedve a karokat párhuzamosig a talajjal, majd mellkas előtt a két súlyzót majdnem összeérintve 4.5 kg-val.
Felülés: ferde padon 60 db.
Tricepsz: tolódzkodás vízszintes padon 30 db.
Váll: 4.5 kg-val törzs mellől vízszintesig emelés oldalra enyhén hajlított karral karonként 5x10 db, majd ugyanez csak előre emeléssel.
Ez lenne egy kör. Általában 2-3-at szoktam csinálni.
Leszólásokra nem vagyok kíváncsi, de építő jellegű kritikát hozzáértő felhasználóktól szívesen elfogadok legyen az bármi.
és a cél mi? izomtömegnövelés? Kicsi a súly,nagy az ismétlésszám.
Csináld a fegyencedzést inkább,érdemesebb.
Ahogy most csinálod,annak semmi értelme. 50? Jééézus....
Akkora súly kell amivel nem tudsz több mint 10-12 ismétlést csinálni. Legyen pl 3x10 vagy 4x8 ismétlés.
Variáld.
Minden izomcsoportra eddz!
Az emlitett oldal olvasgatására tett javaslat még mindig aktuális.
Ezek után fogom olvasgatni csak azt hittem hogy ekkora darabszámokkal ilyen kis súlyok mellett, is érhető el izomtömeg növekedés. Porcoknak, izületeknek nem árt a súlyzós edzés vagy kéne szedni valami vitamint?
Illetve mint lentebb is írtam nem tehetem meg hogy 5-6 fajta étrendkiegészítőt vegyek, max 1-2 tudnék megvenni. Mit lenne a legérdemesebb?
Kis súlyokkal és magas ismétlésszámmal nem tudsz normálisan mikroszakadásokat okozni, ami az izomnövekedéshez elengedhetetlen.
Porcoknak, izületeknek az állás és a fekvés is árt. Ők ilyenek. :D Minden mozgással terheled őket.
Izületvédőt mindenképp érdemes használni, az mindig jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!