Szerintetek ez így jó összeállítás lenne?
86 kg és 182 cm-er vagyok, van 1 kis hasam és ledolgoznám. :DDD
tehát:
Zsírégető: Thermo Drine Pro
Kreatin: Creatine pH-X Pro
Vitamin: One-A-Day vagy Vitabolic. Itt nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen.
Akkor alapismeretek a builder oldalon és Sárga kapszula elolvasása (megtalálható, ingyen és legálisan letölthető).
Szálkásító diétára egyébként 2,5-3 g fehérjét szoktak javasolni testsúlykilónként naponta. Alacsony ch, és emeltebb zsírbevitel kell, de ezt főleg telítetlenekből! Rengeteg zöldség, de zöldség, és nem gyümölcs.
Napi 5-8 étkezés. Este nem kell ch, ekkor jobb volna sovány túró magában. Félreevés kizárva (egyszerű ch, egyebek..).
Előbb legyen fehérjéd és attól függően, hogy végzel-e súlyzós edzést, porcvédőd is. A multivitamin jó, hogy van. A kreatin sokad rangú dolog, és nem is ilyenkor használják.
És legalább heti 3x45-60 perc aerob edzés.
értem és köszi.
akkor kb mennyi fehérjét kell enngem? :) és esetleg ez a fajta zsírégető nem-e segítene: Thermo Drine Pro?
Leírtam, hogy hány gramm kell testsúlykilónként naponta, szorozni csak tudsz :D
Leégetheted amúgy magadról a zsírt, de ha nem végzel izmosító edzést, nem lesz jó formád. Ez lehet kondiban súlyokkal vagy a saját testsúlyoddal végzett is.
És mellesleg könnyebb leadni a zsírt, ha már van rajtad valamennyi izom. De csinálhatod simán az aerobot is önmagában, de akkor már iktass be néhány kardió tartományú edzést is.
hát az krv sok fehérje akkor :DDD
persze csinálnék mellette saját testsúllyal edzést :)
még 1x köszi szépen :D
...
Tartalomjegyzék-->3. Fejezet: Táplálkozás és módszerek célok szerint. 70. oldal.
Szálkásítás, diéta-->77. oldal.
Ennyire ne legyél már lusta. Fogd szépen és rágd át magad azon a könyvön az elejétől a végéig, ne csak olvasgasd! Nem olyan sok az, ne félj.
Ilyen hozzáállással nem lehet ezt a sportot elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!