Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gluténmenes protein shake?

Gluténmenes protein shake?

Figyelt kérdés

Nagyon vékony vagyok és több testépítő ismerős mondta hogy reggel este egy protein shake az segíthet.Gluténérzékeny vagyok (ez fél éve derült ki) azóta rendesen tartom a diétát de még mindig nagyon vékony vagyok. Rendszeresen járok futni meg tornázok. És ki szeretném próbálni ezt a protein shakes dolgot de nem találok sehol. Valaki esetleg tud valamit ajánlani?

16/L

2013. szept. 4. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne viccelj már. Bármelyik tejsavóprotein (wheyprotein) gluténmentes.

Whey c6, Stillmass 6:3:1,Myprotein koncentrátum, Scitec100% whey prof,Twinlabwheyfuel, Californiafitness 100% whey, Biotechnitropurewheygold, Dymatizeelitewhey, VPX Syngex, Nutrendwheycore 100, stb..

rengeteg van

2013. szept. 4. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Amúgy meg kaja kell, nem fehérjepor. Miben van fehérje? Hal, hús, tojás.. Por testépítéshez előnyös, edzés után.. amúgy szilárd ételhez alakult ki az emésztésünk. Kaja + edzés, mit edzel?
2013. szept. 4. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
így van, az egész napi étrend számít.
2013. szept. 4. 20:30
 4/4 tap bela ***** válasza:
glutén, szója és egyébb mentes proteint akkor kpasz 100% biztonsággal, ha whey alapút, és semlegest veszel, mivel ez nem szennyeződik semmivel.
2013. szept. 5. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!