Jó eredménynek számít? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Most leszek 17 és 56 kilóval szériázok. Ez jónak számít???2013. aug. 29. 13:01
1/43 anonim válasza:
Minden gyakorlatban? Egykezes bicepsznél már elég komoly :)
2/43 anonim válasza:
T-rudas evezésnél viszont pocsék.
3/43 anonim válasza:
Attól függ, hogy ez milyen gyakorlatnál van, kérdező. Bicepszgyakorlatoknál :) nem rossz, fekvenyomásnak és guggolásnak kevés, de ha most kezdted akkor elmegy.
5/43 anonim válasza:
Az szép! 56 kiló? Ennyivel én soha nem fogok egykezes bicepsz gyakorlatokat csinálni, az tuti!
6/43 A kérdező kommentje:
Fekvenyomás (bocs kimaradt)
2013. aug. 29. 13:12
7/43 A kérdező kommentje:
2 éve csinálom.
2013. aug. 29. 13:13
8/43 anonim válasza:
Gondolom fekvenyomásra értendő, mert ez szokott legtöbbeknek az alap erő mérce lenni valamiért. Azzal kevésbé szoktak dicsekedni, hogy vállból mennyivel nyomnak, vagy mennyivel guggolnak :) Az se mindegy hogy milyen magas vagy és hány kiló, mióta edzel, hogy némi választ lehessen adni. Persze még sor további kérdés felvetődik, hogy mennyit nyomsz bele, milyen szabályosan...
9/43 anonim válasza:
Ha 2 éve csinálod, akkor nem jó eredmény. De majd lesz jobb is, nem csesztetésből írom. Tedd rendbe a kaját és majd fejlődsz.
10/43 A kérdező kommentje:
4-5 x 5-t szoktam 180cm és 63kg vagyok.
2013. aug. 29. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!