Normális hogy szinte csak tömegnövelőből pótolom a fehérjét?
Egy adagban van 50 gramm fehérje.(Brutal Gainer) Edzésnapokon kettőt kell inni szóval akkor az màr 100.
A számomra szükséges fehérje az 144-150 g.
5 edzésnapom van.(3 kondi,2 tánc)
Vagy tánc után ne igyak?
Szóval normális,hogy a fehérjeszükségletem 2/3-át ez adja? Nekem soknak tűnik,mert akkor mellé kb. 300 g csirkehúst kell enni,hogy ez meglegyen és az nem valami sok..
17/F
Persze, ehhez alkalmazkodott az emésztőrendszered. A cukrozott fehérjeporhoz, a folyadékevéshez.
SZerinted normális?
szerintem is normális,már a neander völgyiek is így vitték be a tápanyagot
a fehérje szükséglet max fele legyen tápkiegből.
Ja,mondjuk nem írtàk rá,hogy ez az adagolás mekkora embernek szól..
Akkor napi 1 turmix elég.
Edzésnapokon edzés után,a többin pedig reggel.
Szarkazmus. Ismered?
Amúgy igazuk van, megerősítem:
elég súlyzós edzés után egy adag tömegnövelő.
és egyél szépen husit, tojást, túrót, sovány sajtot bőven :)
Neeeeeee..e.eee.eeee
Pénz pocsékolás.
Szerintem az egyik legjobb tömegnövelöd van (Biotech-közt biztosan)....... de ennyit neeeee. Olyan 16ezer 1db 2.3kg-s...... te havi szinten 2dobozzal elfogyasztasz?????
Énis ezt használom egyébként. Ez egy olyan termék ami edzés UTÁN kiváló..... de állndóan b@romság.... ne haragudj.
1-dobozomnál nekem is pont ugyanezt ajánlotta az eldó (akinek édeke hogy minél többet vegyél). Több hozzáértö személyt is megkérdeztem, és mindenki CSAK edzés utánra jánlotta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!