A szénhidrátot/fehérjét csak izomtömegre kell számolni?
ha mondjuk van rajtam 15 kiló amit még le kéne diétázni hogy szálkásabb legyek, akkor ha azt lehagyom a 4-5-6g testsúlykilogrammonkénti mércéből és nem 85 kilóval hanem csak 70-el számolok az nem gáz? Így kell?
Nem vagyok kezdő, de ebbe valahogy sosem gondoltam bele
hű Montez még itt vagy? szevasz :D másik felh. beszéltem veled viszonylag sokat :)
hát nem tom, inkább olyan 10-12 kiló felesleg lehet rajtam, akkor nem gáz, ha nem 5g/tskg szénhidrátot eszem hanem csak 4-et? mert végül is, többet valahogy nem is kívánok :S eddig nőttem, de most mintha belassultam volna, de sérülés is volt (1 hónap kihagyás de már tom mit rontottam el).
Az a helyzet hogy már 1 éve tömegnövelek, és még pár hónapig fogok is, mert haverom azt mondta még vékony vagyok a diétához xd nincs elég anyag amiről lepucolhatnám a zsírt. 81kiló vagyok 65-ről kezdtem, kb 50%ba izom jött fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!