Mivel lehet helyettesíteni az edzés utáni turmixből a szénhidrátot (szőlőcukrot)?
Lehet, h mások, illetve a testépítők nem így gondolkoznak, és semmi bajuk nincs a szőlőcukorral, ennek ellenére én mégis kerülni szeretném. Most csak arra lennék kíváncsi, hogy mivel helyettesíthetem, és nem szeretném, ha bárki belebonyolodna a rábeszélésemre :)
Azt mondták, h a fruktóz nem jó erre a célra. és a glükóz sem. Miért? Én a mustra gondoltam, gyorsan felszívódik, és természetes. A mézre is gondoltam, de az is fruktóz és glükóz. Aztán még vannak ezek a természetes édesítőszerek is: stevia, xilitet, juhar, és agavé szirup. Esteleg ezeket használhatom fehér cukor helyett?
Vagy esetleg lehet máshonnan nyerni a szénhidrátot a turmixhoz? kenyér, rizs, krumpli, hüvelyesek? Igen, tudom, h ezek nem szívódnak fel gyorsan, ezért kéne a turmixhoz a szőlőcukor.....
Édesítőszerek?! Ember, a dextróz nem azért kell, hogy édes legyen a turmixod és könnyebben lecsússzon..
Mi az oka, hogy kerülöd?
Helyette: maltodextrin, vitargo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!