Fegyencedzés kérdés testépitőknek többi lent?
"egyébként azt irja hogy a testépitők azt hiszik hogy a 144 gramm mind beépül az izom "
Nem hiszik azt.
Januárban 120kg voltam először a sárgakapszula című könyvvel találkoztam, és örök hálám az írójának az 1.5gramm szénhidrát 2gramm fehérje hülyeséggel, el is kezdtem fogyni... 100 alatt voltam mikor a fegyencedzéssel el kezdtem foglalkozni, fegyencedzés után szerintem már egyenes út volt, hogy a harcosok étrendje című könyv a kezembe került, ami ugye egy teljesen más étrend...
Már az 1.5gramm ch 2gramm fehérje gyanús volt nekem eredetileg... mára a cht levittem 0.8-ra a fehérjét kb 0.5-1grammra + időszakos böjt,
6. hete tolom, a tapasztalataim:
soha nem éreztem ennyire rendben magamat, melóban(kőműves) sem vagyok erőtlen, az izomzatomon a 8 hónap alatt nemigen vettem észre változást negatív irányban, mióta tolom a fegyencedzést azóta erősödtem is rengeteget...
Szóval vegyesek az érzelmeim...
Szerintem a testépítők sem lehetnek hülyék... de szerintem nem léteznek ilyen egyen számok, hogy mindenkinek ugyanolyan arányú élelmiszer kell... Én abban hiszek, hogy mindenkinek ki kell tapasztalnia, mennyire van szüksége, de tény, hogy kezdetnek egy jó alapot adhat a gyúrósok által istenített arányokra támaszkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!