Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fegyencedzés kérdés testépitők...

Fegyencedzés kérdés testépitőknek többi lent?

Figyelt kérdés
Nos tehát fegyencedzés 2-ben azt irja hogy egy 90 kilós embernek csupán 56 gramm fehérje kell és ezt írják a táplálkozás tudomány szakértők is, de a testépitők szerint 200 gramm fehérje kell egy 90 kilós embernek!!! Paul Wade erre azt irja mi lesz a 144 gramm különbözettel??? és hogy ez kinyirja a vesét és zsirosodáshoz vezet akkor hol az igazság????????????????????????

2013. aug. 23. 09:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
jó értem én én is inkább a nagy fehérje bevitel mellett döntök csak érdekelt a véleményetek, egyébként azt irja hogy a testépitők azt hiszik hogy a 144 gramm mind beépül az izom pedig ez valótlan mert ugye naturál havonta max 1kg izom de akkor tényleg beépül körömbe, bőrbe de hol a többi egyébként azt is írja hogy egy "fotelharcosnak" meg egy sportolónak is ugyan annyi kell mert az energia a kcal-ból jön nem a fehérjéből erről mi a véleményetek?
2013. aug. 23. 11:00
 12/16 A kérdező kommentje:
egyébként én street workoutot végzek de a 75 kg-mal elég ha úgy 150-160 gramm fehérjét eszek? amit föként rizsből, húsból, napi 250gramm túróból, teljes kiörlésű kenyeres szednvicsből (200-300 grammos szendvicsek), tojásból, zabpehelyből, sajtból, és főzelékekből fedezek?
2013. aug. 23. 11:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Naturálban elég a 2g x ttkg, tehát jó a 150g fehérje.
2013. aug. 23. 11:15
 14/16 Osynho ***** válasza:

"egyébként azt irja hogy a testépitők azt hiszik hogy a 144 gramm mind beépül az izom "

Nem hiszik azt.

2013. aug. 23. 11:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Januárban 120kg voltam először a sárgakapszula című könyvvel találkoztam, és örök hálám az írójának az 1.5gramm szénhidrát 2gramm fehérje hülyeséggel, el is kezdtem fogyni... 100 alatt voltam mikor a fegyencedzéssel el kezdtem foglalkozni, fegyencedzés után szerintem már egyenes út volt, hogy a harcosok étrendje című könyv a kezembe került, ami ugye egy teljesen más étrend...

Már az 1.5gramm ch 2gramm fehérje gyanús volt nekem eredetileg... mára a cht levittem 0.8-ra a fehérjét kb 0.5-1grammra + időszakos böjt,

6. hete tolom, a tapasztalataim:

soha nem éreztem ennyire rendben magamat, melóban(kőműves) sem vagyok erőtlen, az izomzatomon a 8 hónap alatt nemigen vettem észre változást negatív irányban, mióta tolom a fegyencedzést azóta erősödtem is rengeteget...

Szóval vegyesek az érzelmeim...

Szerintem a testépítők sem lehetnek hülyék... de szerintem nem léteznek ilyen egyen számok, hogy mindenkinek ugyanolyan arányú élelmiszer kell... Én abban hiszek, hogy mindenkinek ki kell tapasztalnia, mennyire van szüksége, de tény, hogy kezdetnek egy jó alapot adhat a gyúrósok által istenített arányokra támaszkodni...

2013. aug. 23. 12:31
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
És lehetne képet is látni a jó formáról, amit összehoztál ilyen kevés fehérjével? :)
2013. aug. 23. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!