Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fegyencedzés kérdés testépitők...

Fegyencedzés kérdés testépitőknek többi lent?

Figyelt kérdés
Nos tehát fegyencedzés 2-ben azt irja hogy egy 90 kilós embernek csupán 56 gramm fehérje kell és ezt írják a táplálkozás tudomány szakértők is, de a testépitők szerint 200 gramm fehérje kell egy 90 kilós embernek!!! Paul Wade erre azt irja mi lesz a 144 gramm különbözettel??? és hogy ez kinyirja a vesét és zsirosodáshoz vezet akkor hol az igazság????????????????????????

2013. aug. 23. 09:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nos tehát fegyencedzés 2-ben azt irja hogy egy 90 kilós embernek csupán 56 gramm fehérje kell és ezt írják a táplálkozás tudomány szakértők is,

- Ezt SEHOL NEM ÍRJÁK TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI SZAKÉRTŐK!

Vedd elő az Új tápanyagtáblázatot (Medicina, 2005, 218. oldal, 1,2-1,8 g/tskg) vagy a Teljesítményfokozó sporttáplálkozás című könyvet.

Wade nem hinném hogy diplomás ember és kizárt, hogy szakértő legyen.

2013. aug. 23. 09:51
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Wade nem hinném, hogy létezik...

1g/ttkg, ez lenne az alap, mindenkinek.

0,75 a legeslegminimumabb!

2013. aug. 23. 09:54
 3/16 anonim ***** válasza:
Én sem találtam még hiteles képet, életrajzot
2013. aug. 23. 09:55
 4/16 anonim ***** válasza:

Pici fehérjével nem lesz izom, mivel nem csak az izmokhoz kell fehérje: 

A teljes hámréteged 25-30 naponta teljesen kicserélődik! Az azt jelenti, hogy havonta mintegy 3-6 kg-nyi új hámréteget kell a testednek előállítani! A hajad nő, a körmöd nő, a vörösvértestjeid a lépedben és a májadban szétesnek, amit folyamatosan újragyárt a csontvelőd, a fehérvérsejtjeid szintén folyamatos pusztulásban, ezzel együtt újraépülésben van, és még sorolhatnám. És kitaláljátok hogy ezt mind miből csinálja a szervezet? Igen fehérjéből! Ezen felül nagy fehérjetöbblet esetén a szervezet energiatermelésre is felhasználja a fehérjéket.

2013. aug. 23. 09:56
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
200 gramm fehérje zsírosodáshoz vezet? tényleg nagy szakértő ez a Wade. Mondjuk ha ezt a 200 gramm fehérjét tejszínhabos csokitortából szedi össze, akkor lehet...
2013. aug. 23. 09:59
 6/16 anonim ***** válasza:

Wade elvileg nem létezik...ezt hallottam.

A magas fehérjebevitel szögegyenest ellenkezőjét állítani pedig csak a testépítéssel való ellenkezés egyik pillére, bár kicsit túlzás már.

Persze ha 214 cm magas az a 90 kilós ember és ezt az alkatot akarja fenntartani és nem is sportol, akkor lehet "elég" az az 56 g fehérje.

2013. aug. 23. 10:04
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

A fegyencedzés könyv a testépítők gyűlöletére épül, mert valamivel ki kell tölteni a sok üres helyet, mert maga a lényeg, kb 10 oldalban leírható. Az uszítás meg kedvelt propaganda, el lehet adni. Az, hogy ezzel kárt okoz, már nem érdekli a könyv íróit, mert Wade nemlétező ember, ez ordít a könyvből is. A butákat jól tudja agymosni.

De ha nem hiszed, próbáld ki azt az 56 gramm fehérjét. Szabad a választás.

2013. aug. 23. 10:08
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit unalmas, hogy a könyv, nem is tudom, de kb. az első 60 oldalon keresztül be sem indul.

Meg persze minden könyvben benne van, hogy az én módszerem a legjobb, ezt csináld, de ebben már kicsit el van túlozva.

Tudjátok, a legjobb márkáknak a világon nincs szükségük (olyan nagy) reklámra.

Ebben a könyvben viszont halálosan untam, hogy minden gyakorlatnál ki kell térni arra, hogy hogy csinálta épp ezt a gyakorlatot a börtönben az USMC-s meg a Spetsnaz-os haverja, meg hogy Napóleon is pont ezzel a gyakorlattal gyúratta a seregét és milyen pengék lettek tőle.

A főfejezetek címei pedig egyszerűen gyermetegek.

Most nem szidni akarom, de objektíven nézve rá lehet szabni simán ennyi kritikát. 20 oldalban benne van (lehetne) össz-vissz a hasznos információ.

2013. aug. 23. 10:16
 9/16 anonim ***** válasza:

Sajnos én a saját bőrömön tapasztaltam ennek a valótlanságát.Első kondis évemben hiába edzettem kemènyen heti 3x, nem figyeltem a kajámra.A fehérjebevitelem túl kevés volt a zsír meg sok.

Ennek eredményeként 1 év alatt szedtem fel kb. 2 (!) kiló izmot fiataoln.Más 1 hónap rendes kondi után nézett ki úgy mint.A motivációm a béka s*gge alá esett.

Aztán megváltoztattam az étrendem és hopp,fél év alatt 5 kiló jött fel..

2013. aug. 23. 10:51
 10/16 anonim ***** válasza:
56 gramm fehérje?? A testépítõk 90 kilósan legalább 270-300 gramm fehérjét tolnak, ami mondjuk 1 kiló hús naponta, meg még az fehérje por hozzá. . Kevés az sz 56 g. . szerintem a szénhidráttal kell játszani csak, azt lehet csökkenteni
2013. aug. 23. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!