Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek megfelelő ez a CH...

Szerintetek megfelelő ez a CH edzés utánra (most vettem)?

Figyelt kérdés
[link]
2013. aug. 17. 14:41
1 2
 11/13 tap bela ***** válasza:

"

akkor légyszíves magyarázza már el vki h miért nem jó?

"Ezt a Multi-Interval CarboX™-ot tartalmazó, rendkívül fejlett komplex szénhidrátot edzések előtti és utáni fogyasztáshoz terveztük."

"

Szerinted hány fogyasztó tudja, hogy mi az a multi-interval-cabonex TM jelöléssel?!?! Szerintem 99,9%-ban senki. De nagyon jól hangzik, mert ez a 99,9% már "rá is harap " erre a reklám szövegre. Szerinted ebből a reklám szövegből tudható, hogy ez a TM jelöléses szénhidrát keverék miből áll?!?! Mert ugye használható a dextróz, maltó, vitargó, palatinose és maize waxy (ezek amiket az átlag ismer).

Miből is áll, akkor?

Multi-Interval CarboX™

(Dextrose, Maltodextrin, Fructose, Ribose, PalatinoseTM)

De hát a reklám meg erről szól?

ÖTFÉLE SZÉNHIDRÁTOT, KÖZTÜK PALATINOSE™-T TARTALMAZÓ ÍZESÍTETLEN SZÉNHIDRÁT-KOMPLEX.

Akkor mennyi is benne a nagybetűs Palatinose? Mennyi benne a ribose?

A dextrózból van belőle a legtöbb, és Palatinoseból van benne a legkevesebb. Meg lehet, hogy az elsőből 60% az utolsóból meg 1%

2013. aug. 18. 08:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez így van bela, igazad van, de a sima dextróz is jó edzés után protein mellé, akkor egy carbo x is megfelel. Más kérdés hogy mennyiért és hogy van jobb is.
2013. aug. 18. 09:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Tökéletes, én is ezt eszem. De nem hiszem el hogy nem tudsz olvasni, bameg még be is másoltad mit írnak annak a sz@rnak az oldalára de te rákérdezel!!! :DDDDD
2013. aug. 18. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!