Szerintetek megfelelő ez a CH edzés utánra (most vettem)?
2013. aug. 17. 14:41
1/13 anonim válasza:
Gratulálok! Nem is vagy tisztában vele,hogy mi ez,mégcsak el sem olvastad a leirást,de azért megvetted!
3/13 A kérdező kommentje:
akkor légyszíves magyarázza már el vki h miért nem jó?
"Ezt a Multi-Interval CarboX™-ot tartalmazó, rendkívül fejlett komplex szénhidrátot edzések előtti és utáni fogyasztáshoz terveztük."
edzés utánra kell a turmixomba
2013. aug. 17. 15:23
4/13 anonim válasza:
Protein mellé teljesen megfelel edzés utánra. Remélem nem magában gondoltad a gyors szénhidrátot.
5/13 A kérdező kommentje:
persze protein mellé edzés utánra tömegnövelés szempontjából
Első két válaszolónak:
Írjátok már meg h miért nem jó? Legegyszerűbb rávágni h nem jó de írd már le mellé h miért sz@r?
2013. aug. 17. 17:10
8/13 A kérdező kommentje:
Figyeljél apukám szerintem szépen kérdeztem ha nem tudsz normális választ adni (ez nem azt jelenti h számomra kedvező választ írsz hnem h normálisan megindoklod ) akkor arrébb lehet állni!
2013. aug. 17. 17:22
9/13 anonim válasza:
Nem azt irtam,hogy nem jó.
Az én válaszomból csak annyit kellett volna leszűrnöd,hogy felelősségtelen dolog olyasmit venni,amiről nem tudod,hogy micsoda.
10/13 anonim válasza:
Tehát kérdező: a carbo x jó lesz edzés utánra proteinnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!