Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A farkamra milyen nagy izmot...

A farkamra milyen nagy izmot edzhetek :D?

Figyelt kérdés
Valamint hány kg-val toljam? :D
2013. aug. 15. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem huzzál rá kutyát és emelgesd vele.Ha már eléggé megerősödött húzhatsz rá lovat.
2013. aug. 15. 17:54
 2/10 anonim ***** válasza:
2013. aug. 15. 17:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Látom elég sokat veszekedtél a kérdezővel kedves második :D
2013. aug. 15. 18:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Igen :)

A 41-es választ lesd meg!

2013. aug. 15. 18:14
 5/10 A kérdező kommentje:
aha érdekes, a 41-es, de amúgy én csak úgy raktam fel ezt a választ sajnos most unatkozom és valamit kellett csinálnom :)
2013. aug. 15. 18:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem a kérdést? Nekem meg van lehetőségem a gép mellett ülni elég sokat, és ki is használom...
2013. aug. 15. 18:22
 7/10 anonim ***** válasza:
[link] (régen árultak a vaterán is)
2013. aug. 15. 19:13
 8/10 anonim ***** válasza:
de attól még, hogy ilyeneket árulnak, a farkad nem lesz izomból, gondolj már bele, mindenki ezt csinálná, hogy növelje a farkát! Amúgy is, hogyha izom lenne, akkor a farkadon belül hol tapadna, elvégre ott csont sincsen.
2013. aug. 15. 19:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Utolsó: nem volna muszáj tapadnia, az elefánt ormányának izmai vagy a tintahal csápjaié sem tapadnak sehol.

Ettől még azonban a péniszben nincsenek izmok. A belinkelt kérdező feltevője qrva nagy segg. A péniszben valóban barlangos testek vannak, amelyek meg tudnak telni vérrel, de ezek csak annyira izmok, amennyire pl. a máj vagy a vese vagy pl. a here az. Ez egy teljesen másik szövet. Argo nem tudod edzeni. Igen, tudod mozgatni, ami egy kicsi ki-be húzogatásban nyilvánul meg, de ez csak attól van, hogy a medencéd alján levő területet, ahol ered a pénisz, be tudod húzni az ottani izmok segítségével.

Tehát még egyszer mondom: nem tudod az izom szintjén edzeni, mer nincs mit.

A különböző fsznyújtogató eszközöket és módszereket meg nyugodtan végig lehet próbálgatni, ha valamelyik bejött valakinek, tegye közzé.

2013. aug. 15. 19:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Még a végén kiírok egy hülye kérdést én is pl: A szarástól erösödik a hasizmom? Na erre válaszoljatok!
2013. aug. 15. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!