14 évesen edzhetek?
fekve nyomhatsz, mert ott nem terheled a gerinced, max ne nagy súllyal az ízületek miatt. De 10-20 kg az nem gond.
És ne csak bicepszre eddz, hanem minden izomcsoportra.
na most emlékeztettél az én 14 éves régi önmagamra. Nekem is 1 db egykezesem volt, meg egy betonból kiöntött kétkezes. Emlékszem még keresztapám írta össze a gyakorlatokat, hogy mit hogyan kell. Mai fejjel nézve nagyon összevisszaság volt ott, de nem is az volt a lényeg, hanem, hogy motivált, beindított és hittem benne. Ennyi volt a lényeg. Most vagyok 20, de még mindig nem hagytam abba a testépítés; annyi, hogy már azért ésszel csinálom :P
Ezt le kellett írnom, bocsi :) Egyébként, ahogy Montez írta a támasz nélküli gyakorlatok hanyagold. Felhúzás, kétkezes evezés helyett, mehet egykezes evezés, valamint saját testsúllyal végzett húzódzkodás. Eddz meg minden testrészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!