Hétfőn estére lettem rosszul, köhögés, láz ilyesmik, ami a mostani járvánnyal jár. Kedden reggel elmentem a dokihoz, kaptam antibiotikumot. Emellett szedtem multivitamint, meg 3000mg c vitamint amit csütörtök óta már csak 1000 mg. ma már egész jól vagyok tegnap óta se lázam , semmi, csak taknyos vagyok , meg köhögök még egy kicsit. Edzhetek így szerintetek, vagy várjam meg, amíg teljesen kigyógyulok? Már nagyon hiányzik az edzés! A válaszokat előre is köszi!(Súlyzós edzés, testépítés )
Én edzettem lázasan, betegen is, mondjuk fel is szaladt a lázam tőle rendesen, de azért figyeltem, hogy 40 fokra azért ne.
Volt olyan is, hogy has edzés közben rámjött a köhögőroham. Edzés után viszont még jobban is éreztem magam. A kisebb sérüléseim mellett is edzettem.
Na nem azért csinálom ezt, mert én vagyok a kemény gyerek, hanem mert nagyon rossz érzés ha kihagyok egy edzést. Ha este 10 kor értem haza akkor úgy álltam neki edzeni.
(mondhatni barbi súlyokkal edzek, de az én genetikámhoz, határaimhoz bőven jók.)
2013. ápr. 19. 23:55
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem is lelkiismeret furdalásom van, hogy már lassan egy hetet kihagytam :( Viszont a betegségbe pedig nem szeretnék vissza esni, lázam már nincs szóval szívizom gyulladást nem hiszem, hogy kapnék.
2013. ápr. 19. 23:57
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi egyébként a választ!
2013. ápr. 19. 23:57
4/8 anonim válasza:
szívizom gyulladás? ne ijesszgess :)
Egyébként most is náthás vagyok egy kicsit, de ma tök jót edzettem. Lehet azért ha beütne még1 ilyen nagyobb betegség legközelebb lázzal nem fogok edzeni, elég beteg dolog volt, de akkor sem akartam kihagyni egy egész hetet.
2013. ápr. 20. 00:04
5/8 A kérdező kommentje:
Nem akarlak ijesztgetni :) Ha lázzal edzel akkor rámehet a szívedre is a gyulladás sajnos, ezért veszélyes!
2013. ápr. 20. 00:12
6/8 anonim válasza:
Én még várnék egy-két napot az edzéssel. Ezen nem múlik semmi. Teljesen gyógyulj meg, nincs értelme egy legyengült immunrendszert még jobban leterhelni.
2013. ápr. 20. 06:33
7/8 zoli9411 válasza:
Egy kis pihenő már nem oszt nem szoroz. Inkább gyógyulj meg teljesen.;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!