Értágulat mellett, edzhetek? (bővebben lennt)
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek.:) Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy nagyon szeretek kondiba járni.. Kiegészíti az életemet, azonban van egy olyan problémám, hogy a bal bicepszem belső felén, egy ér újjbegy nagyságúra kidudorodik.. Nemtudni, hogy ütőér e, műteni nem akarják. Szerintetek ettől független folytathatom az edzést ? :) Előre is köszönöm a válaszokat.2013. máj. 22. 22:51
1/8 anonim válasza:
Fogalmam sincs, de ha nem gyuladt, meg nagyon kacskaringós, viszér akkor igen. Ha kék akkor véna. Ha edzés közben nem dagad meg tulságosan akkor lehet. Küldj képet róla!
2/8 anonim válasza:
Ütőér a karod belsejében fut, az izom védi. Ütőerek a testben mindenütt védve vannak, a nyakon a legsérülékenyebb, de a karban a bicepsz mögött fut. Vénatágulat előfordulahat, érsebész ha nem mondott semmit, akkor csináld.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat ! :) Hamarosan mellékelek képet !! Nem kanyarodik, csak egy pup. Sebész javasolta, hogy hagyjam el az edzést, de nem könnyű.:/ Ezért próbáltam szerencsét itt ! :)
2013. máj. 26. 00:34
4/8 anonim válasza:
Az orvosok kivétel nélkül, sajnos mindig ezt tanácsolják.
5/8 anonim válasza:
A sebészek ha mondanak valamit, azt általában érdemes megfogadni.
6/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy illene.:/ De azért mindig ott a kísértés.. Ha a véna elpattan, abból nagyon nagy baj nem lehet.. Műteni nem akarják.
2013. máj. 28. 15:23
7/8 anonim válasza:
Végülis egy belső vérzés, annyira nem nagy baj...
8/8 A kérdező kommentje:
Könnyen elpattan ?? Sokszor nemis látszik, de ha erőltetem akkor ottvan azért.
2013. máj. 28. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!