Érdemes-e BRUTAL Blade zsírégető kapszulát szedni tömegnövelés mellett?
Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 20:19
2/8 anonim válasza:
nem, mert: Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nőni naturálban, mivel különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).
3/8 tap bela válasza:
Bármit használhatsz, ha a fehérje/szénhidrát/omega arány nins beállítva. Semmi értelme.
4/8 anonim válasza:
nagyon sok tévhit övezi ezt a témát, de egyébként lehet. Ha duci vagy, és a zsírt akarod lenyomni magadról- de közbe az izomzatot is akarod fejleszteni, akkor megpróbálhatod. A zsír elégetése során keletkező energiát tudod hasznosítani az izomzat számára. de ez nem 100%, mert szervezetfüggő és kérdés hogy a te szervezeted hogyan reagál rá. Ha ilyenbe gondolkodsz, szerintem próbál ki a BSN Nitrix-et. A Nitrix pont erre épül, hogy zsírt égetsz el, és növeled az izomzatot vele, valamint a második- harmadik hét után egésznapos bedurranásban vagy- tehát telt izomzatod lessz- az ára a 180 szemesnek olyan 15-16ezer körül van. Ezt használtam, ezért is merem ajánlani! 2*180 szemes adagot szedtem belőle. 2 hónap után leáltam róla, de a felszedett izomzat rendszeres és hatékony edzés melett megmarad (másfél éve már nem szedem, de nem esett össze az izomzatom). Amit leirtam, ne vedd 100%-nak mert ez csak az én tapasztalatom, lehet ez nálad vagy bárki másnál nem müködik vagy nem olyan szinten mert szervezet függő. üdv
5/8 tap bela válasza:
Ha ilyenbe gondolkodsz, szerintem próbál ki a BSN Nitrix-et. A Nitrix pont erre épül, hogy zsírt égetsz el, és növeled az izomzatot vele, valamint a második- harmadik hét után egésznapos bedurranásban vagy- tehát telt izomzatod lessz- az ára a 180 szemesnek olyan 15-16ezer körül van.
Ha a tápanyag fehérje/szénhidrát/esz.zsír/ értékét nem állítja be, akkor szerinted egy Nitirx (N.O. fokozó) mit használhat?
6/8 anonim válasza:
azért irtam hogy szervezet függő. Én soha nem foglalkoztam a diétával, mindent megeszek, sokszor rendszertelenül is, de mégis volt hatása és a mai napig szinten tudom tartani az izomzatomat diéta meg tervezett táplálkozás nélkül. Tudom hogy mit beszélek, 7 évig tanultam anatómiát az orvosin, patológus lettem, de az egyetemen csináltam kutatásokat az izomzatról.
7/8 anonim válasza:
Dobj már egy képet arról a szuper formádról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!