Tömegnöveléshez ha ezt fogyasztom szőlőcukor mellett fehérjének, az jó?
2013. máj. 21. 00:15
2/8 anonim válasza:
Csak 1 kilósat akarsz venni?? Remélem csak példaként linkelted ezt
3/8 A kérdező kommentje:
ma 00:23, neked nem rohadt mindegy ez? mindenesetre köszönöm az értelmes kommentet.
2013. máj. 21. 00:27
4/8 anonim válasza:
Lehet,hogy csak azért írta mert így a legdrágább.
5/8 anonim válasza:
Épp ez az hogy nekem "rohadt" mindegy 1 kg szart sem érsz 1 hét se oszt elfogy! Azért kérdeztem mert ájánlottam volna nagyobb kiszerelést ami olcsóbb és érnél is vele valamit de vegyed csak és sirjál mikor nem nősz
6/8 tap bela válasza:
Valóban nagyobb kiszerelésű prtoeint kellene választanod. Ebben az esetben általában fajlagosan olcsóbban jönne ki az ára.
Például MHN 100% whey protein, ami whey koncentrtáum, ízesíéts, és emésztő enzimen kívűl más hozzáadott szénhádrátot, és felesleges adalékaynagokat ne mtartalmaz. Az ára is gen kedvező, mivel 3kg csak 12.300Ft
7/8 anonim válasza:
Jó lesz, de olcsóbban kapsz hasonlóan jó proteineket, pl az mhn whey az ilyen.
8/8 anonim válasza:
Én is az mhn-t ajánlom, olcsó és nagyon ott van, ez az egyik legjobb amit eddig kipróbáltam(köszi montez :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!