Fehérjeport szabad enni 15 éves fiúnak? Nem káros?
Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 22:09
32/38 anonim válasza:
Ne viccelj már, normális képet tegyél, ne 200 méterről fotózva, hogy valaki fürdik és azt is 1 x 1 centis képben.:)
33/38 anonim válasza:
oksa ha valakinek még van baja mondom viccen kivűl megtalál a borároson fél8 kor aképem nem kamu bizonyitom azzal ha vki kijön és legalább elbujva megless!!! [link]
34/38 anonim válasza:
Szabad fehérje port fogyasztanod nyugottan.Ezzel a debillel meg ne foglalkozz.Csak annyira káros mint a többi étel(na jó a cukros,lisztes sok szar károsabb).
35/38 A kérdező kommentje:
Ne vesszetek össze miattam.
Mi volt azon a találkozón?
2013. aug. 4. 21:16
36/38 anonim válasza:
am meg tök jo hogy borároson áltam kb 40 percet és semelyikötök nem jött oda na kössz a csvegést mindenkinek szép napot
37/38 anonim válasza:
Krisztike szerintem tanulj meg írni.A másik meg az, hogy kinem szarja le hol áltál 40percet?A képedhez meg csak annyit fűznék hozzá, hogy:Szép izomtömeget felszedtél, de zsíros is vagy, minden második börtöntöltelék így néz ki :).Gratulálok, főleg az értelmi szintedhez.
38/38 anonim válasza:
Krisztián nem 16 éves vagy a képen lévő csávó 30 is megvan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!