Ha teljes kiőrlésű lisztből készítek nokedlit, keverek a tésztájába fehérjeport, majd a kész nokedlit megszórom glutaminnal, megér egy étkezést?
Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 21:16
1/5 anonim 



válasza:





Lehet így bonyolítani, ha neked bejön. Az összetevők rendben vannak.:)
2/5 A kérdező kommentje:
Csokisból vagy epresből csináljam?
2013. júl. 27. 21:23
3/5 anonim 



válasza:





glutamint ne érje meleg, mert lebomlik....főzéshez nem jó...
4/5 anonim 



válasza:





nem bomlik le, minden fehérjében van glutamin, húsban, tojásban és megsütöd. Mégsem lesz használhatatlan a bennük lévő aminosav. És eleve a KÉSZ nokedlit szórja meg!
5/5 A kérdező kommentje:
Csak hidegen szeretem a nokedlát
2013. júl. 27. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!