Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha teljes kiőrlésű lisztből...

Ha teljes kiőrlésű lisztből készítek nokedlit, keverek a tésztájába fehérjeport, majd a kész nokedlit megszórom glutaminnal, megér egy étkezést?

Figyelt kérdés

2013. júl. 27. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet így bonyolítani, ha neked bejön. Az összetevők rendben vannak.:)
2013. júl. 27. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Csokisból vagy epresből csináljam?
2013. júl. 27. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:
glutamint ne érje meleg, mert lebomlik....főzéshez nem jó...
2013. júl. 27. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
nem bomlik le, minden fehérjében van glutamin, húsban, tojásban és megsütöd. Mégsem lesz használhatatlan a bennük lévő aminosav. És eleve a KÉSZ nokedlit szórja meg!
2013. júl. 27. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Csak hidegen szeretem a nokedlát
2013. júl. 27. 22:19

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!