Van itt olyan aki használt szteroidokat? Milyen volt? Mennyi ideig szedtétek? Ha igen kb. mennyi idő míg látszik? Hogyan kell szedni? Káros hatásai? (mondjuk ezt nagyjából tudom) 18/F
Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 12:13
1/10 A kérdező kommentje:
Ja és mennyibe kerül?
2013. júl. 23. 12:15
2/10 anonim válasza:
Fogalmad sincs az edzésről, kerüld el messze ezt a sportot!
3/10 anonim válasza:
én használtam, 4 héten át, nem tudom milyet nem kötötték az orromra, nem került semmibe, mert a tb fizette... jah amúgy korházban ismeretlen betegségben haldokolva...
4/10 anonim válasza:
Itt nincs most olyan, aki koxol. Pláne, hogy elsejétől illegális, 8 év börtön is járhat a kereskedelemért, de a felhasználása is büntetendő, ha jól értelmezem a törvényt. És még ezerféle betegséged is lehet a cucctól, felejtsd el, eddz tisztán!
5/10 anonim válasza:
Én ismerek olyat aki koxolt és izmos lett tőle.
6/10 anonim válasza:
Nyilván izmos lett a koxtól, de millió mellékhatása is van amiről már nem szetenek beszélni.
7/10 anonim válasza:
Mielőtt válaszolnék,egy mondatot engedjetek meg nekem:
Attól még,hogy valaki szteroidokat használ,UGYANÚGY MEGDOLGOZIK MINDEN GRAMM IZOMÉRT!
A szteroidok csak az edzés hatására bekövetkező növekedést segítik elő.
Kedves kérdező.A legnagyobb jóindulattal mondom,hogy ne próbáld ki.Ugyanis illegális,büntetnek érte.Használatuk károsítja a májat,a vesét,nem ritkán az ivarszerveket is.Kúraszerűen szokták használni egyébként.
8/10 anonim válasza:
Ma 22.29, senki nem írta, hogy akkor nem kell megdolgozni érte.
9/10 anonim válasza:
Montez elnézést kérek,kicsit félreértelmeztem válaszod(izmos lett a koxtól).De elég sok olyat hallok mostanában,hogy szteroidozol,és akkor majd jó izmos leszel,csak úgy varázsütésre.
10/10 anonim válasza:
28 éve edzem kihagyás nélkül. Rengeteg teremben jártam. Szerinted nem vagyok tisztában a dolgokkal? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!