Ki milyen fehérjét használt eddig és mi jött be neki
eddig a legjobban?
biotec fehérjéi, de én csak sütikhez használom, krémnek, illetve muffint sütök belőle, a scitec fehérjéknek fura ízét érzem, amúgy aí átlagos napokon tojásból, csirkéből pulykából, kárászból, pontyból, harcsából, és havonta egyszer bébi bociból fedezem a fehérjémet.
2013. jún. 18. 16:20
biotech protein 80 (3× vettem)
star tec 100% whey pro
full force simple whey
full force protein force
most mhn whey-t vettem. amint látod, árban egyre lejjebb mentem. eddig az mhn győzött, ez a legjobb, legközelebb is ezt választom.
de egyszer szerintem a FA(Fitness Authority) fehérjéjét is letesztelem. már csak kíváncsiságból is :)
2013. jún. 18. 23:36
3/11 A kérdező kommentje:
FA-t nem próbáltáltam csak egy ok miatt: edző partnerem vett whei proteint (4,5 kgset ha jól emlékszem) de ugy görcsölt tőle a hasa hogy se hasazni se lábazni nem tudott... És hasmenés mellé de mától semmi baja nem volt most ő is a multiforcet issza mint én ezt több hónapja használom kiváló ;) és ami a számomra legfontosabb olcsó!
MHN 100% Whey
wheprotein + íz + emésztőenzim
semmi más
3kg 12.300Ft
szerintem jelenleg a legjobb
2013. júl. 1. 09:50
5/11 A kérdező kommentje:
mhn hmm... nem tudom hallotad-e az ezzel kapcsolódó botrányt akkor még nem ezen a néven futottak ha jól emlékszem muscle bear néven de nem biztos... De az tuti, hogy nem volt meg a fehérje tartalom, meg az összes többi adat se nagyon stimmelt...
Igen hallottam, ezt a mende-mondát, amit egy olyan illető terjeszt akit sérelem ért, és így próbálta bemocskolni. Az illető vajon miért nem tette közzé a nem létező bevizsgálási eredményeket? Mert nem volt mit közzé tenni.
Kedves kérdező milyen adat nem stimmel egy olyan dizájner protein esetében, amiben protein + íz + emésztő enzim van benne?!?! Ne legyünk már ennyire tudatlanok.
Mellesleg a cég tulajdonosa megelégelte a márkát lejárató, alaptalan vádaskodásokat, és ha az illető nem tudja bizonyítani állításait, akkor jogi útra tereli a dolgot.
2013. júl. 2. 05:46
7/11 A kérdező kommentje:
Jó ezen nem kell felkapni a vizet... Hát meg hogy én tudatlan... Ezen is tudnék mit vitázni de nem fogok, mivel nem jártam utánna ennek a vádnak mivel nem érint. Ha úgy van ahogy te mondod akkor már rég jogi útra kellett volna lépni, de az írásod alapján ez nem történt meg... Viszont ha engem basztak volna át akkor jogi útra léptem volna, szóval ezek után döntése el valaki, mert ezek szerint a panaszos se tett feljelentést...
Miért furcsa az, hogy egy csak whey proteint tartalmazó drágább mint mondjuk a Multiforce Anabolic protein? Ez utóbbi összetevői a következők: borsó izolátum, szója izolátum, tejsavó izolátum tojásfehérjepor maltódextrin, dextróz.
2013. júl. 2. 11:15
9/11 A kérdező kommentje:
Igen és mit csináljak vele? Nekem bejött és meg is látszik rajtam ha nem hiszed el akkor jövőre találkozzunk Bpn a junior fekvenyomó OB-n idén nem indulok más versenyen. Hogy a 83 vagy 93 kgsök közt indulok-e azt nem tudom de terveim szerint meglesz addigra bőven a 83.
2013. júl. 4. 06:15
Kapcsolódó kérdések: