Mennyire mondható jónak a 42 cm-es felkar kerület 16 évesen?
Wash ez nagyon fasza érvelés :)
Kérdező drága: Ez a kar nincs 42-es, a szárazságot pedig hírből sem ismeri. Nem okoskodni akarod, de ha egy kar szárazon 42-es, az látszik.
A tápkieg pedig ugyan úgy kaja, mint a te kis májkrémes szendvicsed, vagy akármid.
Már csak az kéne a repertoárodba, hogy bizonygasd a tej jó cucc :DD
"csak ne ennél ennyire tudatlan, okoskodó és arrogáns."
Talán igazad lehet. Bár az arroganciát vitatnám. :D Nem állítottam, hogy nem vagyok ilyen, de amit tudok, azt tudok.
Csak azért had ne mosolyogjak, mikor hátba támad egy olyan ember, aki még életében nem látott, lehülyéz, csalónak nevez, mert ő épp irigykedik, vagy tudom is én. Idézni nem tudom a kommentjét, mert mostanra törölve lett. Újramértem, valóban nem 42-es. 1cm-t tévedtem - fölfele. Nem is az a cél, hogy szálkás legyen, hanem hogy erő legyen benne. A tápkieg témát hanyagoljuk, ennél jobban nem tudom leírni. Én ellenzem, ennyi. Rövidre zárva. Még mindig nem értem, hogy aki nem tud eleget zabálni, az minek erőlteti a testépítést / kondit a tápkieggekkel. EZT fogtam fel lustaságként. És nem fizikai lustaságként kell értelmezni, mielőtt támadna valaki. Ettől függetlenül aki így akarja, az csinálja így. Nem kell ezen fölháborodni, mindenkinek van véleménye. Aki ugyanabból a szemszögből nézi, vagy legalább képes rá, az nem hülyéz le. A többiek véleménye rólam pedig messze nem érdekel.
Ja, rövidre zárva. Ahogy elő kéne venni valami igazán értelmes érvelés, meg kéne rendesen védeni az álláspontod, vagy belátni, hogy hopp, tévedtem, akkor meséljétek el, hogy is van valójában, már jön a menekülés. Te is információrezisztens vagy. Tipikus leendő birka.
Annyit még megsúgok, hogy eleinte én is kiegellenes voltam, egy régebbi rossz tapasztalat miatt, de aztán rájöttem, hogy az nem is úgy történt, ahogy én hittem, utánaolvastam, utánakérdeztem, és felvilágosultam. Sőt, volt nemrég egy csaj kérdező, aki elég rossz véleménnyel volt az egész gyúrásról, kapta is az osztást, megkérdeztem, akarja-e a valóságot hallani, azt mondta igen, és elmeséltem neki. S elfogadta. Szóval nem olyan nehéz ez. Dönts, hogy büszkeség, vagy balítélet. De a jövőben arra büszkébb lehetsz, hogy képes voltál belátni egy tévedésed, és okosodni.
Pedig a tartalom fontosabb, mint a forma. Én is megjártam egy hasonló utat, mint te, engem is oltottak le itt a témakörben. Csak nem a libsibüszkeségemmel törődtem, hanem a mondatok tartalmával, és nem sértődtem meg. Újabb érettségi lecke.
S nem mondjuk, hogy muszáj lenne, egyszerűen csak annyit, hogy semmilyen hátrányos megkülönböztetés nem jár a kiegeknek. Kb mellérendelési viszonyban van a rendes kajával, se nem alá, se nem felé. Úgy van rájuk nézve a laikusok által, mintha valami extraspéci dolog lenne, de nem az. Ennyit kéne mindösszesen felfogni. Bár az új dolgokkal mindig ez van, ott voltam, amikor az internetet, a mobiltelefonokat, az emailt, a valós idejű csetelést ugyanilyen hülye indokokkal támadták, csak mert új, és nem fogták fel, mire is való valójában. Aztán valahogy mégis sikerült elfogadni, mert jobban benne volt a hétköznapi életben. De fehérjepor régebb óta van a magyar piacon, mint internet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!