Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire mondható jónak a 42...

Mennyire mondható jónak a 42 cm-es felkar kerület 16 évesen?

Figyelt kérdés
Nem vagyok díszb*zi, nem szoktam méregetni. Nem érdekel. Csak most kíváncsiságból mértem le, hogy mégis mit jelentenek azok a bizonyos számok. :)

2013. aug. 2. 14:07
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:

"Először azt mondod "ipari hulladék" aztán meg hogy ugyanaz van benne mint a csirkében.Most akkor a csirke is ipari hulladék ezekszerint.."

Igen, elég hülyén fogalmaztam. A fehérjére gondoltam ebben az esetben. És ahhoz nem kell különféle gyárban készült mesterséges dolgokat tömni, hogy hozzájussunk. Köszönöm az eddigi egyetlen értelmes kommentet! :)

2013. aug. 2. 15:59
 32/62 A kérdező kommentje:

Félreértesz.. nem az a szánalmas, hogy azt viszik a szervezetükbe. Hanem azt tartom szánalmasnak, hogy így viszik be. ha úgy nézzük, akkor lustaságnak tudható be, hiszen egyszerrűbb, mint zabálni. De kiemelem, ÉN ellenzem. Szó nem volt arról, hogy szar, meg senki ne csinálja. Tudom, hogy mi hogy van. Nem tartom magam szakértőnek egyáltalán, de azért képben vagyok a dolgokkal.

2013. aug. 2. 16:02
 33/62 anonim ***** válasza:

Amúgy ennek nézzél már utána..fehérjét a tejtermékek során keletkezett tejsavófehérjéből állítanak elő.Nem műanyagból..

Persze ha valaki meg tudja oldani kajából és nem lesz tőle gondja(zsírosodás pl) akkor totál feleseges fehérjére kidobálni a pénzt.

2013. aug. 2. 16:03
 34/62 anonim ***** válasza:

Lustaság..:D Most valaki heti több alkalommal órákat edz,és azért lusta mert nem csirkét eszik?

És van akinek egyszerűen nincs nagy étvágya.Ismerősöm azért issza mert egyszerűn rosszul lesz annyi kajától amit meg kéne helyette ennie.

2013. aug. 2. 16:06
 35/62 A kérdező kommentje:
Szó nincs erről... Hányszor kell még hangsúlyoznom, hogy ÉN ellenzem, ez az ÉN véleményem? Elhiszem, hogy nem tud annyit enni, amennyi szükséges. De akkor miért akarja túlteljesíteni magát? Nem akarok még egy vitába belemenni, mindenki azt tegye, ami neki jó.
2013. aug. 2. 16:10
 36/62 Osynho ***** válasza:

Miért, az nem túlteljesítés, hogy a genetikád által meghatározott izommennyiségen túl növeled, erősíted magadat, miközben semmi szükség erre az erőre és az egész egy energiapazarlás? Ezt az analógiát követve neked minek a 42-es kéz? :) Az is túlteljesítés.

Ahhoz, hogy valaki fejlődjön iszonyatos mennyiségű kaja kell. Lehet kiegészítők nélkül is. És lehet kényelmesen, magaddal vinni a fehérjédet, majd edzés után meginni. A fehérje gyorsabban szívódik fel, mint a hús, így visszatölti a kiürült glikogénraktárakat, ezért célszerű edzés után fogyasztani. Nem hiszem, hogy ez ördögtől való dolog. :)Miért rosszabb ez, mint napi 2 üveg kólát meginni, hogy aztán jól meghízzon valaki és egyéb betegségei legyenek?

2013. aug. 2. 16:16
 37/62 anonim ***** válasza:

Az jó.Mióta edzel?

Én 15 éves vagyok és nekem 34-es.

2013. aug. 2. 16:34
 38/62 SSanchez ***** válasza:
83%
Az 42-es? Biztos, hogy a kerület és nem a hossz?:P
2013. aug. 2. 16:36
 39/62 whiteryback válasza:

"Az 42-es? Biztos, hogy a kerület és nem a hossz?:P"

xD. Brutális vagy Sanchez! :D Ment a zöld kéz! :D

Nem tudnál egy jobb képminőségű képet adni amin rendesen látszik a karod? Mert egyáltalán nem lehet látni semmit. Tégy fel egy képet amin tisztán látszik a karod!

2013. aug. 2. 16:49
 40/62 A kérdező kommentje:

"Ezt az analógiát követve neked minek a 42-es kéz?"

Ez nekem a sporthoz kell leginkább, nem a stranra villogni. :) Bizonyos szemszögből nézve ETTŐL FÜGGETLENÜL lehet, hogy túlteljesítem magam. De ha kiegészítők kellenek, akkor az azt jelenti, hogy segítségre szorul a kívánt hatás eléréséért. Tehát önerőből képtelen rá. A túlteljesítést ebből a szemszögből nézve írtam.

2013. aug. 2. 17:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!