Mennyire mondható jónak a 42 cm-es felkar kerület 16 évesen?
Oké...
1: ha dicsekednék vele, nem ide tettem volna ki, nem így fogalmaztam volna meg a kérdést, és egyből képpel kezdtem volna.
2: ha nem trutyi, akkor te minek neveznéd a különböző porokat, masszákat, szteroidokat? Bocs, de nincs ingerem az ételek közé sorolni.
3: nem kértem, hogy ajánlj szteroidot, csak hülye vagy az értő némaolvasáshoz. Idézem magam: "Szteroid szóba se jöhet". Isten bizony orvoshoz kéne fordulnod, ha ebből azt szűröd le, hogy szteroidokat akarok magamba tömni.
4: ha általánosítasz, akkor végképp fölösleges itt lenned. Elhiszem, hogy sok a hülyegyerek.. De nem belőlük kellene kiindulni.
"És a végére egy kis on: leszarjuk a karodat, sokadrangú, senkit sem érdekel, csak a díszb*zikat, ami állításod szerint ugye nem vagy, de mégis."
Szeretem, mikor netfighterek írogatnak marhaságokat úgy, hogy valószínűleg az életbe nem láttak. Hány éves is vagy te? Komolyan kezdem azt hinni, hogy a korom miatt háborogsz... Andi véleményére még annyit se adok, ő leírtan konkrétan, hogy azért pártol téged, mert hogy "szakértő" vagy. Ez van akkor, amikor két hülye egymásra talál.
Részemről ennyit rólad, írj, amit akarsz, idiótaságokra nem fogok válaszolni. Egyébként sem kértelek, hogy válaszolj a kérdésre! Bár igaz, én is hülye voltam, hogy nem hangsúlyoztam, hogy kötekedőkre, elmebetegek, idióták válaszaira nem vagy kíváncsi.
Aszondja "porokat, masszákat, szteroidokat" jééézusom :DD Nincs annyi kezem, hogy elég facepalmot tudjak csinálni... és még neki áll feljebb :D Te, kisfiú, inkább agyra kezdj el ezután gyúrni, hiába okoskodsz, sajnos irtózatosan ostoba vagy :( Egyszerű magyar mondatokat sem értesz.
És ha nem akartál volna dicsekedni, akkor EGYÁLTALÁN nem írsz ki kérdést...
Közöm nincs Afrikához. Magyar nyelvet beszélek, ez az anyanyelvem, de (anyám révén) ázsiai származású vagyok. És igen, 15 éves és 9 hónapos vagyok. Úgy érzem kár volt feltenni a kérdést, minden rovatban van pár hasztalan gyökér, aki csak kötekedni tud. Akik ismernek, tudják, hogy ha valaki nagyképű, akkor az marhára nem én vagyok. De gondolom itt mindenki jobban tud nálam mindent, még azt is, hogy hány kg zsír van rajtam. Ami azért elég meglepő.
Nem lenézem a tápkieges embereket (ismét egy koholt vád - ugye nem kell elmagyaráznom, hogy mit jelent?), hanem ellenzem. Önerőből miért nem tudják végigcsinálni? Akkor ez mégis csak valamilyen szinten szánalmas, nemde? Nem kell válaszolni, tudom mi a válasz.. Aki szedi a sok TRUTYIT, az úgyis isteníti őket. De miért venném nemtom hány ezerért a különféle gyárban készült, zacskózott hulladékot, hogyha a csirkében (nem a teszkósban) is benne van? Persze könnyebb meginni fél liter TRUTYIT, mint megenni 1-2 kg csirkét, meg néhány almát. Köszönöm szépen a sok igen hasznos választ. De azért arra is kíváncsi lennék, hogy aki itt annyira nagyon kemény, az miért is az. Felmeritek vállalni egyáltalán? Kapásból fény derülne rá, hogy féltékenység, vagy lenézés.
Mondjuk én nem értem mi az oka ennek a nagy veszekedésnek de megjegyezném,hogy amit a tápkiegről gondolsz az egy baromság.
Először azt mondod "ipari hulladék" aztán meg hogy ugyanaz van benne mint a csirkében.Most akkor a csirke is ipari hulladék ezekszerint..
Tudod nem mindenki tud instant edzés után betolni 1 kiló csirkét.Ráadásul abban zsír is van,míg a fehérjében nincs.
Évek óta edzek heti 8 órát szóval nekem ne kezdj ugrálni,hogy "aki ilyet eszik az lusta fujj"
A karod jó enny idősen.
a "korom miatt háborogsz" Nem ezt írtad? Nyugodtan nézz le egyébként,sajna nem tartozol az érdeklődési körömbe.
Na további jó karnövesztést, sok sikert, lesz az 43 is!
Nem szeretnék veszekedni, de ezen fennakadtam:
"Nem lenézem a tápkieges embereket (ismét egy koholt vád - ugye nem kell elmagyaráznom, hogy mit jelent?), hanem ellenzem. Önerőből miért nem tudják végigcsinálni? Akkor ez mégis csak valamilyen szinten szánalmas, nemde? "
Az a baj, hogy nem vagy képben a dologgal kapcsolatban, de előítéleteket fogalmazol meg. Remélem ez nem koholt vád. :)
Miért szánalmas, ha valaki a tejből kiszűrt tejsavó fehérjét fogyasztja mondjuk szőlőcukorral? Miben más ez, mint a szilárd kaja? Miért csökkenti ez az "önerőt"? Ha csirkéből viszem be a fehérjét, akkor király vagyok, de ha ugyanazt a csirkét ledarálom, összeturmixolom, akkor csaló? :D A hulladék kaják zabálása nem szánalmas? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!