Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire mondható jónak a 42...

Mennyire mondható jónak a 42 cm-es felkar kerület 16 évesen?

Figyelt kérdés
Nem vagyok díszb*zi, nem szoktam méregetni. Nem érdekel. Csak most kíváncsiságból mértem le, hogy mégis mit jelentenek azok a bizonyos számok. :)

2013. aug. 2. 14:07
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
kulgy kepet! :)
2013. aug. 2. 14:45
 12/62 anonim ***** válasza:
64%
Azér csak lemérted, te kis sz@ros. Wash-t meg valószínűleg pont érdekli a piros pacsid. Nemhogy örülnél, hogy egy hozzáértő írt neked, gondolkodjál már, miket válaszolgatsz és kinek, azért mert neked nem tetszett a komment!
2013. aug. 2. 14:47
 13/62 dejong ***** válasza:
Nekem is képet
2013. aug. 2. 14:50
 14/62 A kérdező kommentje:

Srácok bocsi, sok lenne egyenként. :) Az igénytelenségért és a rossz képminőségért elnézést! :D

[link]

Andi:

Pont nem érdekel, hogy ki ő! ha nem tud normálisan válaszolni, akkor én sem fogok neki normálisan reagálni! Senkinek nem hajtok fejet, aki nem tisztel meg alapfokon.

2013. aug. 2. 15:00
 15/62 anonim ***** válasza:
0%

Sose lesz ebből kép (: Biztos, hogy kamu, de azt már nemtudom, hogy valami "bennfentes" "poénkodik", vagy tényleg egy ennyire ostoba hazug hülyegyerekkel van dolgunk.

Andi, neked kösz :D

2013. aug. 2. 15:00
 16/62 anonim ***** válasza:
9%

Így legyen ötösöm a lottón XD

Hát azért a nem vagyok zsíros semennyire"-től ez egy kicsit odébb van :D Aki meg startból hülye, annak nem jár a tisztelet addig, amíg be nem bizonyítja, hogy mégsem hülye. Mr. nem érdekel, de nekiállok dicsekedni, drama bitch.

2013. aug. 2. 15:02
 17/62 A kérdező kommentje:

Akkor legyen neked igazad. Jobban örülnél, ha azt írnám, hogy 40 kg-mos rózsaszín pólós gyökér vagyok? vagy azt, hogy 150 kiló vagyok és nem tudok felállni a székből?

Sőt, ha dicsekedni akarnék, akkor nem gondolod, hogy minimum ráfeszítettem volna? Ne legyél már ennyire szerencsétlen... "Hozzáértő", mi? na, ez a vicces... Egyébként megtudhatnám a kötekedésed okát? Talán bánt, hogy esetlegesen többet értem el 16 évesen, mint te? Vagy csak simán a korom? Akadjál le rólam, normális válaszokra vagyok kíváncsi.

2013. aug. 2. 15:06
 18/62 anonim ***** válasza:
0%

Ó, nagyon szexi a felkarod! :-)

Azért ha fejlődni is szeretnél, ajánlom a hozzáértők tanácsát, (Wash,

Montez). Ha több tiszteletet tanúsítasz, talán lesznek olyan jó fejek, hogy válaszolnak!

2013. aug. 2. 15:12
 19/62 A kérdező kommentje:
Kicsit elgondolkodtam azon, amit írtál. És rájöttem, hogy még nagyobb hülye vagy, mint gondoltam. Ha valóban zsíros, tehát dagadt lennék, akkor az nem csak a karomra menne rá. A képet megcáfolni csak nem akarod már... ;) De ha ennyire naiv vagy és a saját igazadat akarod, akkor könyveld el hamisnak. Bocs.. De ha neked van pofád csak úgy ledagadtozni látatlanban, lehülyézni ismerretlenben, csalónak titulálni, aki jókedvében kérdez ilyen dolgokat, akkor én hogy viszonyuljak hozzád? Ezt a hozzáértő dumát hagyjuk már... :)
2013. aug. 2. 15:15
 20/62 anonim ***** válasza:
49%

Ahahahaha :D

Kötekedés ok 1: 'nem érdekel, de mégis megkérdezem. Hátha dicsérnek majd, mert jó vagyok, meg azért, mert szerény is.' Ezt komolyan magyarázni kell, hogy miért szánalmas? Ezt úgy hívják, attention whore.

kötekedés ok 2: "csak ételekből, nem trutyi" Ordít, hogy fingodnincs a témáról, de mégis véleményt alkottál tudás nélkül, és ezt a véleményt készként felhasználod.

kötekedés ok 3: Amint már írtam, ki a fene ajánlana neked szteroidot? Minek egyáltalán felhozni?

kötekedés ok 4: Ezek gyakran visszatérő dolgok itt a rovatban, és mivel minden ennyire egyben van, ezért gondoltam, hogy valaki direkt viccel. Ha nem, akkor c-c-c-combo!

És a végére egy kis on: leszarjuk a karodat, sokadrangú, senkit sem érdekel, csak a díszb*zikat, ami állításod szerint ugye nem vagy, de mégis.

2013. aug. 2. 15:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!