Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek mennyi idő után...

Szerintetek mennyi idő után tudok 200kg-t fekve nyomni? Most kezdtem nem rég edzeni,60-70 kg megy,15 vagyok. Lehetséges annyit nyomni szteroidok nélkül?

Figyelt kérdés

2013. júl. 30. 20:13
1 2
 11/13 fünof ***** válasza:
200 kg-hoz kivételes fizikai képességekkel kell rendelkezz,hogy szteroid nélkül kinyomd. meg hiába az izom az izületeidet nagyon megviselné. valószínüleg aki ezt a súlyt kinyomja valamiféle genetikai mutáció is lehet benne, mint például hogy az izom összehúzódásainak száma magasabb, intenzivebb.
2013. júl. 31. 01:11
 12/13 A kérdező kommentje:
55 kiló vagyok, egyelőre de figyelek a kajára tápkiegeket is normálisan szedem. úgyhogy 100 kilósan szeretnék 200-at nyomni az lenne reális szerintem.
2013. júl. 31. 09:23
 13/13 Osynho ***** válasza:

Mire 55kg-ból 100-at csinálsz... :D Kitartást!

A testsúly dupláját kinyomni az nem reális, inkább ritka. :P Én még a másfelet se értem el soha, bár lehetne jobban is csinálni az egészet, csak ugye az embernek van más is az életében az edzésen kívül... :)

2013. júl. 31. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!