1 hónapja kezdtem el konditerembe járni étrendem szerintetek milyen? Légyszives probáljatok meg ne flegma válaszokat írni hanem ami segít is.
Úgy már egy fokkal jobb. :) A reggeli zab mellé nyomj fehérjét, a 2. étkezés meg legyen rántotta (vagy hal, sovány hús, bármi ilyesmi).
". étkezés:Kondi után szintén csirke+ rizs+ (fehérje ital amit a kondiba kevernek) "
Ezt most nem értem. Szilárd kaja mellé nyomod be a shake-et? Vagy edzés után fehérje ital (+ jó lenne valami szénhidrát) és 1 órán belül a csirke + rizs? Utóbbi a jó megoldás. :)
Edzés után egyből ne egyél banánt. A fehérjébe nyomj inkább pl szőlőcukrot. Az a lényeg, hogy minél gyorsabban felszívódjon a cucc.
"elfelejtettem írni ,hogy szedek full blast zsírégetőt"
Minek? Nem izmosodni szeretnél? Nekem az jött le a kérdésedből, bár ezt konkrétan nem írtad.
az első két kajában legyen fehérje is, mert így sz@r.
Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nőni naturálban, mivel különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).
Tehát pont felesleges zsírégetőt használni, ha nincs kalória mínusz, akkor nem ér semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!