Fekvotamasz eleg egy tokeletes mellhez? Vagy el kel jarni terembe is gyurni, mert csak fekvotamasszal nem dolgozunk meg minden izmot?
Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 14:28
1/6 anonim válasza:
Egy bizonyos szintig elég.Ha mellette tolódzkodsz és ha tudsz magadra kötni/rakni + súlyt akkor nem muszáj elmenned terembe....
2/6 anonim válasza:
Ha minden izmot meg szeretnél mozgatni, ne csak fekvőtámaszozz. Akkor bizony el kell menj terembe.
3/6 A kérdező kommentje:
3 honapja gyurok terembe,es azota sok valtozast is vettem eszre magamon,csak most mar nincs annyi idom elmennem gyurni es ithon is szoktam edzeni.tehat akkor fekvotamasszal mar nem megyek sokra.koszonom a valaszokat fiuk,helyesek vagytok,nem mind egyesek :)
2013. júl. 7. 14:39
4/6 anonim válasza:
Ezért van az oldal, viszont, ha spórolni akarsz, vagy anyagilag szűkösebb a helyzet, otthon is eddzhetsz, ajánlom a fegyenc edzést, illetve nézhetsz google-t használva otthoni edzés programot
5/6 A kérdező kommentje:
nem allok anyagilag rosszul,csak most jarok boxolni is,es nem nagyon van idom mind a kettore.
2013. júl. 7. 15:07
6/6 anonim válasza:
Vajon miért mondják sokan (köztük én is), hogy egyszerre csak egy sport? :)
Az egyik a másik rovására fog menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!