Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bicepsz edzés súlyok nélkül?

Bicepsz edzés súlyok nélkül?

Figyelt kérdés

Hogy lehetne bicepszre edzeni konditermen kívül és súlyzók nélkül?Van egyátalán valami gyakorlat?

StreetWorkout edzéseket végzünk a haverokkal, de amikor arra kerül sor, hogy itthon edzek akkor egyszerűen nem tudok bicepszezni. Ha kimegyünk edzeni ott lehet húzódzkodni és az egész arra is épül, ami azért megy bicepszre,de mást nem igen tudok.

Ti valamit?

2013. júl. 26. 15:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Semmi bajom, akik normálisak, azokkal én is az vagyok.
2013. júl. 26. 22:08
 22/23 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=qjkasaXx9Ro

ha már ekkora súlyzó parád van kérdező,akkor ez jó lehet neked.

bár kb ugyanaz a gyakorlat és inkább a súlyzó helyetti kényszermegoldás,mint sw,de itthon is csinálják ezeket a börtönökben.

szóval ehhez nem súlyzó kell,hanem egy haver és egy törülköző az eszközigénye.

2013. júl. 26. 22:38
 23/23 anonim ***** válasza:

Fiam,te aztán el vagy tévedve.

Ordít rólad,hogy magadat egy "húdekemény tisztaelvű csakistestsúly sportolónak" gondolod,de az edzéshez már alig konyítasz valamennyit.Kitaláltad ezt a Street Workoutot aztán ezzel ki is merült sporttudomány abból a halom hülyeségből ítélve amit összehordtál.

Én egy évtizede kondizok,érdekes módon mégsem vagyok "poros,szteroidos,felfújt(?) izomember." Ha nem tudok lemenni,akkor itthon edzek saját testsúllyal,nem pedig nyavajgok hogy nincs súlyzó.

Erősödni akarsz? Akkor ragadj meg minden alkalmat az edzésre.Ne ragaszkodj ilyen barom elvekhez mint amit hajtogatsz.Miben rosszabb a súlyzós edzés mint a testsúlyos? Adj egy tudományos indokot kérlek.

Javaslom,többé az iskolatáskádat se emeld meg.Az is súly..

2013. júl. 26. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!