Bicepsz edzés súlyok nélkül?
Hogy lehetne bicepszre edzeni konditermen kívül és súlyzók nélkül?Van egyátalán valami gyakorlat?
StreetWorkout edzéseket végzünk a haverokkal, de amikor arra kerül sor, hogy itthon edzek akkor egyszerűen nem tudok bicepszezni. Ha kimegyünk edzeni ott lehet húzódzkodni és az egész arra is épül, ami azért megy bicepszre,de mást nem igen tudok.
Ti valamit?
Ami főként bicepszre hat: húzódzkodás(a tenyerek feléd néznek),kalapács húzódzkodás,kötélmászás stb.
De lenne egy kérdésem!Én is nagy híve vagyok a saját testsúlyos edzésnek..sőt 70%ban úgy is edzem, de a súlyzókat miért kéne elfelejteni?
Azért nem szeretnék súlyzókat használni, mert a StreetWorkoutnak(nem tudom mennyire tudjátok) pont az a lényege, mint a Fegyencedzésnek.. Mindent szigorúan saját testsúllyal, súlyzók nélkül.
http://www.youtube.com/watch?v=FQAnvQc6JHg
:)
Kíváncsi vagyok arra..ha 28 éve edzel, 40 fölött lehetsz, de azoknak általában kicsit több eszük van annál, hogy az interneten ugassanak :)
Nem tudom hol osztottam az észt, de ha te így látod..respect!
Először tisztázd le magadban, hogy mi a cél? Ha a külsődön, és az erődön akarsz változtatni, akkor miért nem edzel súlyzóval?
Bár ha Te azt tartod célnak, hogy saját testsúllyal edzhess, akkor elnézést.. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!