Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bicepsz edzés súlyok nélkül?

Bicepsz edzés súlyok nélkül?

Figyelt kérdés

Hogy lehetne bicepszre edzeni konditermen kívül és súlyzók nélkül?Van egyátalán valami gyakorlat?

StreetWorkout edzéseket végzünk a haverokkal, de amikor arra kerül sor, hogy itthon edzek akkor egyszerűen nem tudok bicepszezni. Ha kimegyünk edzeni ott lehet húzódzkodni és az egész arra is épül, ami azért megy bicepszre,de mást nem igen tudok.

Ti valamit?

2013. júl. 26. 15:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%
Bepakolsz egy táskába és emelgeted, vagy bármi súly jó, pl 6 flakonos ásványvízes karton, mosópor, stb. vagy veszel erős gumikötelet.
2013. júl. 26. 15:50
 2/23 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a baj, vannak sulyzóim, de ennek az egésznek az a lényege, hogy saját testsúllyal és elfelejtve a súlyzókat..ez tök jól be is jön, de húzódzkodáson kívül van más ?
2013. júl. 26. 15:51
 3/23 anonim ***** válasza:
2013. júl. 26. 15:54
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Ami főként bicepszre hat: húzódzkodás(a tenyerek feléd néznek),kalapács húzódzkodás,kötélmászás stb.

De lenne egy kérdésem!Én is nagy híve vagyok a saját testsúlyos edzésnek..sőt 70%ban úgy is edzem, de a súlyzókat miért kéne elfelejteni?

2013. júl. 26. 16:14
 5/23 kennymc ***** válasza:
Ha erő\tömegnövelés a cél, és van otthon súlyzód, akkor miért nem használod? Annyival könnyebb :)
2013. júl. 26. 17:13
 6/23 A kérdező kommentje:

Azért nem szeretnék súlyzókat használni, mert a StreetWorkoutnak(nem tudom mennyire tudjátok) pont az a lényege, mint a Fegyencedzésnek.. Mindent szigorúan saját testsúllyal, súlyzók nélkül.

http://www.youtube.com/watch?v=FQAnvQc6JHg

:)

2013. júl. 26. 17:22
 7/23 anonim ***** válasza:
78%
28 éve edzem, sokszor saját testsúllyal is, de oktass már ki légyszi kisgyerek, hogy kell edzeni. És paul wade is ír a könyvben hibrid edzést, szóval qrvára el vagy tájolva öcsi. Nem omlik össze az univerzum, ha megfogsz egy súlyzót. Gondolkozz mielőtt osztod az észt.
2013. júl. 26. 17:33
 8/23 A kérdező kommentje:

Kíváncsi vagyok arra..ha 28 éve edzel, 40 fölött lehetsz, de azoknak általában kicsit több eszük van annál, hogy az interneten ugassanak :)

Nem tudom hol osztottam az észt, de ha te így látod..respect!

2013. júl. 26. 17:37
 9/23 kennymc ***** válasza:

Először tisztázd le magadban, hogy mi a cél? Ha a külsődön, és az erődön akarsz változtatni, akkor miért nem edzel súlyzóval?

Bár ha Te azt tartod célnak, hogy saját testsúllyal edzhess, akkor elnézést.. :DD

2013. júl. 26. 17:39
 10/23 anonim ***** válasza:
73%
43 vagyok, és élelmiszermérnök egy gyógyszergyárban. Ott osztom az észt, ahol akarom, én értek is hozzá kiskocsog. De gyere találkozzunk és megbeszéljük. Meglátjuk, hogy élőben is lesz e nagy arcod.
2013. júl. 26. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!