Bicepsz edzés súlyok nélkül?
Hogy lehetne bicepszre edzeni konditermen kívül és súlyzók nélkül?Van egyátalán valami gyakorlat?
StreetWorkout edzéseket végzünk a haverokkal, de amikor arra kerül sor, hogy itthon edzek akkor egyszerűen nem tudok bicepszezni. Ha kimegyünk edzeni ott lehet húzódzkodni és az egész arra is épül, ami azért megy bicepszre,de mást nem igen tudok.
Ti valamit?
Nem..köszönöm, én nem akarok felpumpált, szteroidos, poros konditermes nagyfiú lenni. Én versenyszerűen |akarom| csinálni, amit csinálok, ahhoz viszont nem fogok súlyzózni.
Akkor miről van vita? Megkérdeztem van-e ilyesmi gyakorlat...valaki linkelt is, neki ment is a zöld pacsi.
Ennyi!
"Nem..köszönöm, én nem akarok felpumpált, szteroidos, poros konditermes nagyfiú lenni."
Ez komoly? Azért mert súlyzózol?
Felpumpált? Az milyen? Izom az izom.
Szteroidos? Itt ajánlotta neked valaki, hogy szúrd, vagy tömd magadba a gyógyszereket? Vagy ez a súlyzózás mellékhatása?
Poros? Ezt a fehérjeporra érted? Szerintem kérdezz meg egy streetworkout versenyzőt. Belőtt étrendje van, és mellé iszik fehérjeturmixot :)
Ha versenyszerűen akarod űzni ezt a 'sportot', akkor járj utána, ne pedig dobálózz olyan dolgokkal egy fórumon, amiket nem ismersz.
A tömegnövelő por is ugyan, olyan mint a fehérje csak van benne gyors ill. lassú szénhidrát.Ha ezeket sem tudod nem itt kéne okoskodik, olyanokkal akik több éve edznek.Kérdésedre kaptál választ pont.Mellesleg sok street workouts súlyzózik mellette és ők használnak +súlyt(súlymellény stb) mert a sajátjuk már nem elég.
UI:Ha meg nagy street workoutos létedre vagy olyan béna hogy ne tudd leedzeni a bicepszedet, akkor csak gratulálni tudok!
És hogy akarod ezt versenyszerűen űzni? Megnézed, hogy valamelyik kis barátoddal ki ugrál gyorsabban a mászókán?
Az elveid meg fölöttébb érdekesek :D Mi lesz attól jobb, ha te nem súlyzózol? Kit érdekel szerinted? Jön a sztrítworkút bizottság, és kizár a mászókázásból, ha meglát? A "fehérjét használok, de tömegnövelőt azt nem, mer az koksz"-felfogásról meg nem akarom elhinni, hogy komoly, ugye az csak vicc volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!